Specimen prodlužují termín na vybrání peněz na desku – reklama nestačila

Praotci Batcave evidentně s novým albem dost pohnuli. Už mají venku ochutnávky, mastering, obal... jen ty peníze zatím nestačí...

specimen_wakethedead

Nejdřív si shrňme fakta, která už víme (z předchozích novinek) – zakladatelé klubu Batcave, legendární Specimen chystají pod Youthovým producentským dohledem novou desku "Wake The Dead". Ta už je smíchaná, zmasterovaná, Jon Klein už pro ni udělal i obal (vidíte ho výše).

Financovat vydání desky se kapela rozhodla za pomocí fanoušků prostřednictvím portálu Pledgemusic a i když si Specimen pomohli také tím, že novou skladbu "Too Much Bondage" poskytli do této vtipné televizní reklamy na pojišťovnu:


New Aviva 'Goth' Home Insurance Ad 


 ... evidentně to ale nestačilo. Proto se pánové rozhodli posunout plánované vydání desky z původního termínu Halloween až na leden 2013. To by mohlo souviset i s tím, že kapela má dosud vybráno pouze 80 % plánované částky. 

Pokud tedy chcete kapele přispět, určitě to ocení. Podívejte se na jejich Pledgemusic kampaň a vyberte si některou z možností. 

Na co se těšit, můžete ochutnat ze tří úryvků zde:


Specimen – ochutnávky z "Wake The Dead" 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

3 vteřiny z užitý skladby, z toho se asi deska neslepí:D <br /><br />Btw. proč mi připadá, že ta skladba z ní jak něco z dílny Roba Zombieho??!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.