Alfa Matrix chystá kompilaci pouze se zpěvačkami – přihlaste se!

Máte kapelu, ve které hraje prim ženský hlas? Tak teď máte i skvělou šanci se zviditelnit po Evropě!

absolutegrrrlsmanifesto

Belgické vydavatelství Alfa Matrix se rozhodlo založit zbrusu novou vydavatelskou sérii, věnovanou pouze kapelám se zpěvačkami. První vlaštovkou bude čtyřdisková kompilace "Absolute Grrrls Manifesto [chapter 1]" a může se na ní objevit právě i vaše muzika.

Seba Dolimont
 z labelu k tomu říká: "Na této kompilaci jsme otevřeni všem formám undergroundové hudby – elektronice, EBM, gothic rocku, synth popu, new wave, metalu, industrialu, technu a podobně. No tak, holky, ukažte světe, kdo opravdu jste a kdo vede temnou hudební scénu!"

Přihlásit se můžete do 15. října 2012, přednost mají dosud nevydané skladby nebo mixy. Příspěvky je třeba zaslat na CD(R) na adresu:

ALFA MATRIX - (Grrrls submission) 
Seba DOLIMONT 
32 avenue Albert Jonnart 
1200 Brussels - Belgium

Posílat ale můžete z mp3ky (ve formátu BAND_NAME_song_title) na seba@alfa-matrix.com. Nezapomeňte napsat jméno kapely do předmětu e-mailu a značku "Grrrls submission". Držíme palce a doufám, že i Česká republika najde na této kompilaci svoje zastoupení!

 


 Angelspit- Skinny Little Bitch

Zdroj: Side-Line.com (Female voices compilation 'Absolute Grrrls Manifesto [chapter 1]'- submissions wanted - deadline October 15th 2012)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.