Controlled Collapse vystoupí v Praze

Poslední aprílový pátek se v pražském klubu Necropolis představí jedna z nejprogresivnějších kapel současné electroindustriální scény, polští Controlled Collapse. Společnost jim budou dělat jejich krajané Deathcamp Project.

 

controlled_collapse

 

Polská electroindustriální formace Controlled Collapse vznikla v roce 2003. O rok později zveřejňuje svou první nahrávku na kompilaci sestavené slovutným Johanem van Royem, u jehož labelu Noise Terror Productions (divize Dependent Records) se kapela následně upisuje. Hned debutové album "Injection" se vyšplhalo na šestou příčku německé alternativní hitparády, svou pozici Controlled Collapse potvrdili i druhou deskou "Things Come To Pass" v roce 2010. Během své existence kapela vytvořila řadu remixů, např. pro Combichrist, Suicide Commando či Diskonnekted a hrála např. na festivalech Summer Darkness v Utrechtu, Dark City Festivalu v Edinburghu. V loňském roce čtveřice nadchla publikum na bolkówské Castle Party a letos se představí na jednom z hlavních pódií Wave Gotik Treffen.

Speciálního hosta večera, polskou dvojici Deathcamp Project, není třeba u nás příliš představovat. Kapela přijede prezentovat skvělou loňskou desku "Painthings" a jistě přidá i největší zářezy z minulosti.
O afterparty se postarají členové Sanctuary.cz DJ Crew a Betrayal (Deathcamp Project).
 
 
Sanctuary.cz presents:
CONTROLLED COLLAPSE (PL) + special guest: DEATHCAMP PROJECT (PL)
pátek 27. dubna 2012, Praha, klub Necropolis
vstup: 150,- Kč
Controlled Collapse - Things Come To Pass (movie version)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jiz se tesim...
Tak to jsme dva - na Castle Party byli vynikající!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.