Monica Richards vydává nové album i s knihou

Milovníci éterického hlasu zpěvačky Faith and The Muse si už brzy budou moci dopřát další dávku její sólové tvorby. Ochutnejte už teď!

NAIADES_Book1

Hned na leden 2012 je přichystáno vydání nového alba "Naiades" Monicy Richards z Faith and The Muse. Druhá sólová deska, navazující na prvotinu "Infrawarrior" z roku 2007, bude kromě hudby obsahovat i 32stránkovou knihu v pevných deskách, nacpanou exkluzivním uměním.

Stačí se podívat na seznam umělců, kteří na Moničině sólovce spolupracovali – Bernie Wrightson, James O'Barr (ano, TEN James "pan Vrána" O'Barr!), Bill Sienkiewicz, Kelley Jones, Nat Jones, Menton 3, Miran Kim, Milx with Jordie Bellaire, Daniele Serra, Andrew Mangum with David Ocampo, Don Bishop, Cat Ashworth, Lee Kelly a Jim Neely.

Jak asi budou "Naiades" znít, jsme si mohli udělat představu už z EP "The Strange Familiar" z jara loňského roku (psali jsme tady) a nedávného singlu "Pride" (tady). A pokud by vám to nestačilo, zde je několik ochutnávek, proložených pohledem do knihy, několika úryvky Moničiných koncertů, útržky chystaných videí a doprovodných projekcí z jejích vystoupení.



Monica Richards - Official NAIADES Preview


Zdroj: Side-Line.com (Faith and the Muse singer Monica Richards releases 'Naiades' book and CD)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.