Trent Reznor naznačil comeback Nine Inch Nails

A je to tady - moment, na který čekalo několik milionů fanoušků po celém světě. Dva týdny před Vánoci přichází pro milovníky hřebíkové legendy nejlepší dar a předsevzetí do nového roku - návrat zamrzlých Nine Inch Nails.

NIN_old

Za poslední dva roky jsme na vás nabalili několik desítek novinek týkajících se Reznorových aktivit mimo odstavenou legendu industriálního rocku - elektronický vedlejšák How To Destroy Angels, opěvovaný soundtrack k filmu Social Network i momentálně dokončená hudba ke snímku The Girl With The Dragon Tattoo. Reedice, covery, noví napodobitelé, ale i prodej Reznorova jízdního kola z mladistvých let jako snaha nadále si připomínat dění spjaté s clevelandským hudebním kultem.

 

Trent Reznor nám ale nyní dává dobrý důvod myslet si, že v příštím roce strhneme pozornost zpátky k jeho ústřednímu projektu.

 

"Nine Inch Nails nejsou v žádném smyslu mrtví, jenom jsme odstavili veškeré nahrávání a koncertování. Vysoce ale předpokládám, že právě na to se zaměříme v příštím roce a mohli bychom se dočkat nové, dlouhohrající desky", potvrdil Reznor plánovaný návrat ke psaní tvorby pro Nine Inch Nails v rozhovoru pro deník The Sun. 

 

Leader kapely také přiznal svou inspiraci Davidem Bowiem, v rozhodnutí odstavit svůj hlavní projekt na úkor nově vzniklých How To Destroy Angels a chystaných soundtraků: 

"Začal jsem cítil, že pokud se nedonutím do nějaké změny, mohl bych toho posléze litovat. Je to ten typ strachu, který vám nedovolí zkoušet nové věci, protože jste momentálně ve velice pohodlném stavu. Vždycky jsem myslel na mého hrdinu Davida Bowieho a jeho nebojácnost skončit něco, co ještě na rozpad není připraveno a začít úplně znovu. Dokázal odhodit identitu i zklamat fanoušky, ale stejně to byl v rámci kariéry velmi chytrý tah."  Reznor doslova dodává: " Měl na to koule a nesnažil se všechno vydřít na kůži". 

 

Podle poznámky multiinstrumentálního miláčka a strůjce hřebíkového kultu o novém materiálu máme tedy opravdu důvod očekávat v příštím roce nával novinek, který si tento pomalu se probouzející obr rychle vyslouží.

Vězte, že naše redakce složená z jeho bezmezných obdivovatelů bude i nadále bojovat o co nejaktuálnější zprávy plynoucí z tohoto směru.  

 

 

 

Zdroj: http://www.nme.com/news/nine-inch-nails/60900#

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.