Peter Hook, basák Joy Division, zahraje v Praze album Unknown Pleasure

Peter Hook, legendární basový kytarista Joy Division a později New Order, se rozhodl dát posluchačům možnost poslechnout si mistrovská díla Joy Division "Unknown Pleasures" a "Closer" naživo v koncertním provedení. V únoru příštího roku i v Praze!

 

Peter_Hook_live_Praha_2011_poster



O kontroverzním rozhodnutí Petera Hooka sólově předvést legendární repertoár své první kapely Joy Division navzdory nelibosti zbytku kapely jsme vás informovali už dříve (např. ZDE). Peter se svou novou kapelou The Light poprvé zahrál "Unknown Pleasures" v super cool Factory clubu v Manchesteru ve dnech 18. a 19. května 2010 a poté vyrazil na turné po Austrálii, Novém Zélandu a Spojených Státech. Přesně o rok později, 18. a 19. května 2011 kapela oživila poprvé v historii i "Closer" a pak opět vyjela na turné roku 2011, kdy odehrála koncerty po Evropě a v Jižní Americe.

12. února bude mít čest vidět seskupení Peter Hook and The Light i Praha, kdy zahrají "Unknown Pleasures" v Lucerna Music Baru! Na shledanou na koncertě. Vstupenky za 500,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 30.listopadu v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketpotral, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 600,- Kč.

 

Peter Hook And The Light - Pictures In My Mind

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je mi, panečku, novinka jak řemen! Sice mne Hook těmi svými řečmi a chováním celkem sere, ale podívat se stejně půjdu, beru to jako svou povinnost :)
Rudy the Prudy v Praze? ...to jsou teda noviny, asi tam nakonec všichni skončíme, ale očekávání do toho nevkládat bůhví jaká :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.