Peter Hook se vzteká nad reunionem New Order bez jeho účasti

Před několika dny jsme vám přinesli oslavnou zprávu o reunionu new-waveových oblíbenců New Order, kteří se po pětileté odmlce vrací na evropská podia. Bývalí spoluhráči z postpunkové legendy Joy Divison však jasně vypustili možnost návratu Petera Hooka - ten se nyní v internetovém éteru patřičně vzteká.

Sooty01ws

 

Dvojice benefičních koncertů (více v této novince) bývalému basákovi pochopitelně nezůstala dlouho utajena a nyní se dobírá vysvětlení, proč s ním kapela celou věc kolem reunionu nediskutovala. Hook se s náležitým velebením své osobnosti vyjádřil k situaci těmito slovy: "Poprvé jsem tuhle informaci zaslechl v pondělí a pořádně mě překvapila! Každý přece ví, že New Order bez Petera Hooka, to je jako Queen bez Freddieho Mercuryho, U2 bez The Edge nebo Sooty  bez Sweepyho (neodlučitelné postavy z britského dětského pořadu, pozn. překladatele)". 

"Teď ale vážně, naprosto nechápu rozhodnutí TĚCH TŘECH. Přál bych si, aby nejdříve kontaktovali mě. Nesouhlasím s postupy, které používají a považuji za zdvořilé a profesionální, aby se před rozhlašováním koncertů obrátili na mě. To je opravdu smutné." 

 

Zdali se Hook spokojí pouze s dalším překřikováním po mediálních kanálech nebo se odhodlá k právním krokům ukáže čas.

 


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.