Legendární Crime And The City Solution se vrací na scénu

Pokud bychom měli v polovině 80. let jmenovat důležité představitele australských věrozvěstů, kteří v Berlíně posunovali hranice rockové hudby, pak bychom po Nicku Caveovi a jeho The Bad Seeds měli vyjmenovat jako druhé Crime And The City Solution. Ti se po dvaceti letech dávají znovu dohromady!

 

Crime_And_The_City_Solution

 

Kariéra vlivné, původně v Austrálii vzniklé kapely je spjata s osobou Simona Bonneyho, který postupně přivedl do čtyř personálně odlišných inkarnací Crime And The City Solution takové persóny jako Micka Harveyho, Rowlanda S. Howarda (oba také ex-The Bad Seeds) nebo Alexe Hackeho (Einsturzende Neubauten). Rozpadli se definitivně v roce 1990 a zanechali za sebou čtyři řadové desky, tři EPčka a jeden živák. Poté se Simon vrhnul, přestěhovaný do Spojených států, na country music a vydal dvě sólová alba.

Nejnovější informace, které sám Simon umistil tento týdne na Facebook profil C&TCS hovoří zcela jasně o tom, že Crime And The City Solution se vrací scénu. Materiál už je připraven, novou sestavu kapely prý máme vydedukovat z MySpace profilu Simona Bonneyho a jediné, co zbývá dořešit je vydavatel reunoinové desky. Frontman uvažuje o větší spolupráci s fanoušky, kteří by za finanční podporu vzniku alba mohli obdržet specialitky jako jednorázové limitované edice připravovanáho matierálu a jiné pochutiny. Po vydání desky by se celá kohorta měla vydat na rozsáhlé turné.

Vše je tedy na začátku a my vás budeme o dalších krocích legendy Crime And The City Solution průběžně informovat.

 

Crime And The City Solution - Six Bells Chime (z filmu "Nebe nad Berlínem")

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.