Nové album Ultravox potvrzeno

Poté, co se Ultravox vrátili v letech 2009/10 na pódia se svým turné "Return to Eden" a upsali se Universal Records, kapela nyní oznámila nový materiál. Ultravox na něm pracovali od podzimu loňského roku.

Kapela k tomu říká: "Během posledních dvou let jsme si skvěle užívali koncerty plné našich starých skladeb, že jsme jednoduše nechtěli skončit! Je to prostě výtečný pocit uspokojení, když se podíváte po pódiu a vidíte ty známé tváře hrát skladby, které jsme složili společně. A když jsme si sedli a zkusili napsat nějaké nové písně, zjistili jsme, že nápady pořád přicházejí, takže vydat nové album se stalo nejen nevyhnutelným, ale také něčím, co jsme skutečně chtěli společně udělat. Zase jednou se ukázalo, že celek je víc než pouhý součet částí."

To ale není vše. Ultravox chystají na 21. února vydání živého EP "Moments from Eden", které vyjde u Eden Recording Ltd. Čtyřskladbové CD vyjde také na limitovaném desetipalcovém vinylu a najdeme na něm skladby "New Europeans", "White China", "Love's Great Adventure" a "Herr X". Poslední skladba je speciální verze "Mr X", s Warrenem Cannem zpívajícím německy.

 

ultravox

 

zdroj: Side-Line.com (New Ultravox album confirmed, plus forthcoming live EP).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.