Trent Reznor autorem hudby k remaku The Girl With The Dragon Tattoo

Veleúspěšná série severského autora Stiega Larssona a její filmová adaptace si pro americký remake vybrala za autora hudby osvědčenou dvojici producentů Trenta Reznora a Atticuse Rosse. Novou verzi snímku "The Girl With The Dragon Tattoo"  bude režírovat David Fincher. Od něj už byl jen malý krůček k opětovnému zapojení obou skladatelů k hudbě jeho fenomenálního "The Social Network", za jehož soundtrack si Reznor vysloužil nominaci na Zlatý Glóbus. 

Mezi fanoušky NIN na internetových diskusích také prosakují informace o tom, že Reznor chystá kromě očekávaného vydání dlouhohrající desky projektu How to Destroy Angels také vydání "Best Of" tvorby předešlých let a údajně také plánuje obnovit dávnou spolupráci se svým hudebním žákem a starým známým Marilynem Mansonem.

 

larsson-stieg-the-girl-with-the-dragon-tattoo-fti

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je samozrejme nesmysl. Film The Girl with The Dragon Tatoo (Muzi, kteri nenavidi zeny) je PRVNIM filmem ze slavne trilogie. Tato trilogie byla jiz jednou (pomerne nedavno) cela zfilmovana, rezie Niels Arden Oplev. David Fincher toci vlastni verzi teto prvni knihy. Nic na nic nenavazuje, opravte si to :)
Ale ten severský originál je povedený kousek...
Chyba opravena a čtenáři děkujeme za poznatek - ano, samozřejmě se jedná o REMAKE, nikoliv návaznost na severskou edici. Tato skutečnost potvrzuje, že naše odvaha pouštět se do propojení hudebních aktualit s kinematografií není vždy 100% úspěšná - i přes tyto pokusy pro nás ale nadále budou prioritou novinky hudební, ve kterých (alespoň doufáme), stále zastáváme v pozici jediného českého media pravidelně informujícího o této scéně :) Jak jsem ale poznamenal, ne vždy je naše snaha o informovanost tuzemských čtenářů bez známky chyb...jsme stále jen skupina nadšenců:))
Novinky ze světa filmu jsou stejně zajímavé a důležité, jako z hudební scény. Nenechte se proto odradit jakoukoliv chybou. [u]Dokonalost neexistuje[/u] a navíc - od toho jsou tu přece pozorní čtenáři, kteří vždycky na nesrovnalosti upozorní. :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.