LateXjesuS zítra v Praze nevystoupí – projekt se rozpadl

Jak jsme se aktuálně dozvěděli, brněnsko-finská dámská elektronická trojice LateXjesuS, která měla jako host vystoupit na zítřejším koncertu Vanessy (psali jsme třeba zde), do Prahy nakonec nedorazí. Ačkoliv se zdálo, že je na vině především nepřízeň počasí a bohaté sněhová srážky, které notně ztěžují dopravu na dálnici, podle záznamu na oficiálním Facebook profilu formace je důvod zcela jiný – projekt byl totiž rozpuštěn.

Doslova se zde píše: "Oriana von Braun a Niina Hautamäki obdržely dnes odpoledne vzkaz, v němž se Ellen Alvarez rozhodla ukončit existenci LateXjesuS. Fakt, že Nina žije ve Finsku a není zlatokopka, aby si mohla dovolit letenku do České republiky kvůli každému koncertu, je problém. Větší komplikací ovšem je, že Daša dostala úžasnou pracovní nabídku od 1. prosince a není možné, aby byla na dvou místech zároveň – například na zmíněném koncertě. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že se stará i o svou budoucí pracovní kariéru..."

V závěru zprávy se dámy velmi omlouvají za špatné zprávy, děkuji svým fanouškům a ujišťují je, že Nina s Orianou budou i nadále spolupracovat, tentokráte na tanečním projektu Howling Brightness.

Další vývoj budeme i nadále sledovat.


LateXjesuS

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.