Poslední možnost stáhnout předělávku znělky "Ghostbusters" od Miss FD zdarma

Floridská zpívající kráska Miss FD, na jejíž desku "Monsters in the Industry" a klip "Enter The Void" jsme vás na našich stránkách již upozorňovali (zde a zde), má evidentně smysl pro humor. Snad nic jiného ji totiž spolu s industrial rockovými kolegy Deconbrio nemohlo motivovat k tomu, aby společně udělali předělávku veleznámé znělky Krotitelů duchů.  

Překopanou hitovku "Ghostbusters (Not Afraid of Ghosts)", původně od Raye Parkera z roku 1984, si budete moci stáhnout v digitální podobě přes iTunes. A pokud nechce utrácet, musíte být rychlí – ještě dnes je skladba ke stažení zdarma na adrese http://missfd.com/collaborations/deconbrio/missfd-deconbrio-ghostbusters.html.

A ještě jedna dobrá zpráva pro filmové "Krotitele duchů". Harrold Ramis, který je spoluautorem obou filmů (a zároveň si sám zahrál roztržitého, ale geniálního krotitele Egona Spenglera) nedávno potvrdil, že se pozvolna pracuje na scénáři k možnému pokračování "Ghostbusters". Je vůbec možné na vynikající dvacet let staré snímky důstojně navázat? Nechme se překvapit...


Miss FD a Deconbrio – Ghostbusters


Zdroj: Side-Line.com (Deconbrio and Miss FD offer free 'Ghostbusters (Not Afraid of Ghosts)' MP3 for download)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.