Britská synthpopová senzace Hurts dorazí v březnu do Prahy

Manchesterské duo Theo Hutchcraft (zpěv) a Adam Anderson (syntetizátory, elektronika), alias Hurts prožívá něco, co by se dalo nejlépe popsat jako "raketový start". Teprve na začátku loňského roku založená synthpopová formace získala již v červenci 2009 ocenění "Band of the Day" deníku Guardian a skončila na čtvrté příčce hlasování BBC "Sound of 2010".

Na jaře letošního roku pak Hurts ještě přiložili pod kotel singlem "Better Than Love", následovaný EPčkem "The Belle Vue", v srpnu pak dvojici vyšla debutová deska "Happiness", obsahující mimo jiné i duet s Kylie Minogue. A strhlo se šílenství. Ačkoliv kritika se k Hurts staví rozporuplně, počet fanoušků roste přímo před očima. Již v září bylo oznámeno, že turné po Spojeném království je dopředu vyprodané a byla proto přidána další vystoupení se Scissor Sisters. Plánované koncertní zastávky po Německu jsou přesunovány z klubů do hal pro tisíce lidí.

Dobrou zprávou je, že se Hurts nevyhnou ani České republice a budeme je tak mít možnost vidět 13. března 2011 v pražskem Lucerna Music Baru.



Hurts – Better than Love (živá verze)

Vstupenky v předprodejích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 450,- Kč + poplatky od 18.10.2010. V pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

Více info na:
www.informationhurts.com
www.myspace.com/ithurts
www.facebook.com/hurts
www.youtube.com/user/videohurts
www.musicbar.cz

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

tak novodobe Brosaky vcera hrali na radiozurnalu a tudiz pravem patri do vyberu 200 songu, ktere nase skvele radio pousti v radu jednoho roku stale dokola a dokola a dokola. S trochou ironie me nezbyva nic jineho nez poblahoprat EMI i kapele :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.