Kdo je českým zástupcem na Castle Party 2011? Další kapely a info

Ani příští ročník pravidelné polské slavnosti Castle Party se neobejde bez účasti zástupce České republiky. V roce 2011 pojedou do Bolkowa reprezentovat tuzemskou scénu kralupští trubadúři Bratrstvo Luny. Kromě nich byla odtajněna informace, že se příští rok vůbec poprvé stane pátek plnohodnotným dnem akce, kdy se bude hrát na velké scéně namísto horního nádvoří. Navíc přibyla do seznamu účinkujících další jména kapel, soupiska tak v současnosti vypadá takto:


Project Pitchfork, Diary of Dreams, Suicide Commando, Umbra Et Imago, Diorama, Fixmer/Mc Carthy, Zeraphine, Unheilig, Santa Hates You, Dope Stars Inc., Hetane, Controlled Collapse, Hyoscyamus Niger, Reactor.7X, Bratrstvo Luny


Brzy také bude zveřejněno jméno hlavní hvězdy festivalu, která je již domluvena a podle organizátorů se máme opravdu nač těšit. Situaci budeme samozřejmě sledovat.


cp2011pic

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Wow diary of dreams.. Na ty se urcite rad podivam. Zatim pekny lineup. Jinak i kdyz je nadvori pekny tak presun na hlavni stage mi prijde rozumna volba :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.