Synthpunk,noise-pop i black metal dorazí do Prahy se 7.narozeninami A.M.180

Domácí DIY promotéři A.M. 180 Collectiv oslaví letos na podzim sedm let působení. Na dvojité porci výročních koncertů se představí ty nejlepší kousky z nezávislé, převážně americké scény v žánrovém průletu od synthpopu až po black metal.

První ze 7th Anniversary Parties proběhne 25. září na strahovské sedmičce a přinese kromě hybatelů synth-punkového hnutí Future Islands z Baltimoru i sbratřené Liturgy, hodně neomšelý minimal/art black metal ze zapadlých ulic New Yorku.  

Druhá edice nabídne 10.listopadu v žižkovském Matrixu především koncert kanadských dance-punkerů You Say Party, kteří nahradili post tragicky zesnulého bubeníka a vrací se vyhradit nedávno zrušené vystoupení v Praze. Z kalifornské indie scény přicestuje Jamie Steward a jeho nadžánrový experiment Xiu Xiu, na vlnách post-punku a temného popu se budete moct svézt společně s Former Ghost a sólově zde vystoupí také jejich členka, arizonská rodačka a opěvovaná experimentátorka s lo-fi a noisepopovým zvukem Nika Roza alias Zola Jesus.

zolajesus

Zola Jesus

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.