15.3.10: Vyjdou čtyři nosiče od Psychic TV, Recoil a Sebastiana Komora

Hned po čtyřech médiích si pro své posluchače připravili významní interpreti napříč žánry. Hned zítra (16. března 2010) vyjde u FIXT Music novinka projektu Sebastiana R. Komora Squarehead s názvem "Voltage Controlled Body Music". Mezi hosty na CD najdete například Klaytona z Celldweller, Zombie Girl a v bonusové verzi "Electro Body Music" dokonce hostujícího vokalistu Daniela Myera. Dále se můžeme těšit na šestnáctipísňový debut Komorova projektu Moonitor "To The Past, From The Future, In The Present", novinku "Where Flesh Meets Metal" Komor Kommanda (vyjde u Alfa-Matrix). Čtvrtou deskou by pak měl být počin Melt, bližší informace však zatím nebyly zveřejněny (budeme je pro vás samozřejmě sledovat).

Devatenáctého dubna vyjde i očekávané album "Selected" Alana Wildera a jeho projektu Recoil. K dispozici bude jako CD, double pack CD, limitovaná edice 4 vinylů a čtyřdiskový limited edition deluxe CD box set, omezený 1000 kusy (osobně podepsanými Alanem). Vinylová edice obsahuje čtyři 180gramové nosiče v samostatných obalech, dvanáctistránkový booklet a tvrdou krabičku. V podepsaném CD limited edition deluxe box setu najdete 2x CD "Selected" plus CDčko s další hudbou a exkluzivní DVD film.

Na konec čtvrtého měsíce tohoto roku je naplánováno i vydání čtyřdiskového CD boxsetu "Themes" svérázů Psychic TV, vůbec poprvé kompilující všechny tři desky "Themes", vydané v průběhu let 1982-1986. Smyslem této nahrávky není pouze předání hudby, ale i poskytnutí "praktického materiálu všem Zasvěcencům kult/fan klubu The Temple Ov Psychick Youth pro pozdější použití v jejich rituálech, který má celému procesu napomoci" . Frontman Genesis P-Orridge k tomu dodává: "Doufám, že tomu rozumíte, protože já ne."

Squarehead - Voltage Controlled Body MusicRecoil Selected=Psychic TV - Themes


Zdroj: Side-Line (Sebastian R Komor to release 4 albums...), (Recoil to release massive special edition 4CD box version of 'Selected'), (Psychic TV launches 'Themes' 4CDbox on Cold Spring)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nemyslim si, ze Genesis by rekl, ze tomu nerozumi, kdyz je(/byla) TOPY jeho vec a ritualy tam provadel on.. Dal bych ruku do ohne za to, ze to tam pridal redaktor side-line.
LeGuest: Mně to taky přišlo zvláštní, ale říkal jsem si, že je to od něj možná nějaký fórek, protože jinak souhlasím, že by to nedávalo smysl, když jsou TOPY jeho "dítkem".
Možná je známé, že již před mnoha lety se Genesis od TOPY distancoval. Snad proto, že TOPY sice navazovalo na sdružení C.T. a pokračovalo v rituálně pojatých performancích jakož i v manipulaci s informacemi. Avšak posléze vygraddovala až do jakéhosi podivného kultu/sekty nebo snad pseudomagického řádu. Vím o jednom známém z Česka, který se pod vlivem četby "traktátů" z TOPY stal pacientem v jedné psychiatrické léčebně
Ezechiel : Jsem si jistej, ze to bude ad od autora side-line. :-)<br /><br />Anonymní : No oni byli sekta uz od zacatku, ne? Viz ty jejich ritualni "zasvedceni" do TOPY a filmy ktery jeste s Christophersonem nataceli.. Myslim, ze se GPO nedistancoval od TOPY kvuli tomu (precejenom si v myslence ovlivnovani lidi liboval uz od rannych dnu TG), ale kvuli nejakym neshodam a tusim ze potom vsechny "oficialni" pobocky snad i rozpustil.. ale ruku do ohne za to nedam :-)
Pokud je na mysli First Transmission, tak tam jsou sice jasně patrné rituální postupy (např. zrození Měsíčního dítěte a pod.), ale to bych řekl, že pramení z tehdejšího ovlivnění Crowleym. Genesis i Sleazy byli velcí příznivci magie. Nicméně myslím, že pořád je to jen ritualizovaná filmová performance z prvky snuff filmu ne nějaký zasvěcovací rituál. To by potom Keneth Anger mohl mít taky klidně nějakou vlastní sektu

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.