=UKONČENO= Soutěž o lístky na pražský koncert The Soft Moon

Čtyři šťastlivci půjdou za pár dní díky naší soutěži zadarmo na koncert The Soft Moon. Nechceš to být ty?  

Včera vyšla nová deska Luise Vasqueze alias The Soft Moon. Už pátá v pořadí, nazvaná "Exister". Luis se s ní a se svými spoluhráči vrací po kovidové pauze znovu koncertně na Evropský kontinent. Jednou ze zastávek bude v pondělí 3. října 2022 i pražský klub Futurum a vy si můžete užít návrat družiny do matičky stověžaté zdarma. Předpoklady jsou tyto: správně a včas odpovědět na naší soutěžní otázku, a navíc být vylosováni za jednoho z dvou výherců. Oba dva si sebou budou moci vzít parťáčku neboi parťáka. A teď už ta soutěžní otázka: 

V roce 2014 The Soft Moon předskakovali v Praze jedné slavné popové kapele. Napište nám její jméno.

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz (ne do komentářů pod článek na webu nebo na sociálních sítích), a to do poledne pátku 30. září (čtvrtek 30. září do 11:59). Uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "THE SOFT MOON". Výherce zveřejníme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (Registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

The Soft Moon - Monster

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Depeche mode
Moc nás to mrzí Štěpáne, ale chtěli bychom se zeptat, jestli naší soutěž kazíš schválně nebo co za tím stojí, že když v textu napíšeme "Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz (ne do komentářů pod článek na webu nebo na sociálních sítích)", tak ty to stejně uděláš. Jenom by nás zajímaly tvé pohnutky. Díky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.