V červnu vám přivezeme Of The Wand And The Moon, Kollaps a Trepaneringsritualen

Po dlouhé době vám ve spolupráci s Void Worship vezeme hudební zážitek, který se dotýká neofolku, dark ambientu a industrialu.

Dánský multiinstrumentalista Kim Larsen se po pandemických letech se svým projektem Of The Wand And The Moon znovu vypraví na pouť Evropou. V pražském Underdogs‘ představí nové album "Your Love Can't Hold This Wreath Of Sorrow", na které milovníci neofolku čekali dlouhých deset let od poslední, fenomenální desky "The Lone Descent".

Od předchozího bombastického opusu však ušel dlouhou cestu. Zůstává Larsenovo nezaměnitelné potemnělé gotické vypravěčství vedené jeho hlubokým hlasem, ale oproti předchozí tvorbě se posunul do výrazně rockovějších i experimentálnějších poloh. Znovu tak svůj neofolkový fundament zasazuje do zcela nového, unikátního prostředí.

Of The Wand And The Moon - Whispers Of The Past
 

I proto ho na turné doplní dva industriální projekty, dobře známé českému publiku - Kollaps a Trepaneringsritualen. Švédský hlukový černokněžník Trepaneringsritualen se minulý rok ukázal v plné síle na festivalu Alternativa a byl aktivní i po vydavatelské stránce. Vydal zajímavé remixové EP "Kainskult Remixed" na prestižní berlínské značce aufnahme + wiedergabe a překvapil i vydáním debutové desky společného projektu Det Kätterska Förbund s dalším titánem skandinávského death industrialu - Henrikem Nordvargr Björkkem (jinak též MZ.412, Pouppée Fabrikk nebo Folkstorm). Oproti tomu projekt Kollaps ve Švýcarsku usazeného australského hudebníka Wada Blacka slibuje ještě brutálnější zážitek plný nenávisti a zvuků rezavějících kovů na albu "Until The Day I Die", které vyjde den před pražským koncertem.

 

 

Vstupenky na večer mlhou zahalené i čerstvě rozervané temnoty jsou k dispozici v síti GoOut za 490 Kč.

Underdogs', Nádražní 349, 150 00 Praha 5 - Smíchov
25. 6. 2022, 19:00

předprodej: 
490 Kč + poplatky GoOut.cz - https://goout.net/cs/of-the-wand-and-the-moon+kollaps+trepaneringsritualen/szeotjt/
600 Kč na místě

Of The Wand And The Moon
https://www.facebook.com/wandmoon
https://www.instagram.com/wandmoon/ 
https://tescogermany.bandcamp.com/album/your-love-cant-hold-this-wreath-of-sorrow

Trepaneringsritualen
https://www.de-za-kh-a-da-sh-ba-a-ha-v.se/
https://www.facebook.com/Trepaneringsritualen/
https://trepaneringsritualen.bandcamp.com/

Kollaps
https://www.facebook.com/Kollapsmusic/
https://coldspring.bandcamp.com/album/until-the-day-i-die-csr309cd-lp

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Přijde mi škoda, že jste v jednom kotli zamíchali tak odlišné žánry. Of The Wand... začal u metalu a vlastní cestou dochází k vlastní - pro mě velmi zajímavé - hudbě na hranicích temnofolku. Na jeho koncert bych šel hned. Oproti tomu ti další dva jsou ruchaři (s fuseklí na hlavě) a jejich produkce jde mimo mě. Kdybyste nechali hrát jen OTWATM a dali mu plný koncertní čas, vstupenku bych si koupil a těšil se i na jeho nové album. Takhle to ale s lítostí vzdávám a budu čekat na projekt s (pro mě) lepší koncepcí. Přeji vám mnoho zdaru!
Díky za názor, ale ta výtka by měla mířit spíš směrem ke kapele - v této sestavě totiž jede celé evropské turné. Viz: https://www.facebook.com/photo/?fbid=535333494615426&set=pb.100044163412856.-2207520000.. A ad OTWATM: Jako headliner samozřejmě budou mít plný koncertní čas.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.