Dave Gahan se Soulsavers přichystal desku plnou srdcových coververzí

Po šestileté pauze přichází zpěvák Depeche Mode, Dave Gahan, s britsko-americkou producentskou dvojkou Soulsavers s třetí dlouhohrající kolaborací.

Předchozí alba "The Light the Dead See" z roku 2012 a o tři roky starší "Angels & Ghosts" byla ve znamení nových autorských skladeb. Navíc vznikala  odděleně na obou stranách Atlantiku. To nebyl případ letošní novinky "Imposter", kterou zásadní aktéři natočili spolu pohromadě. Základ dvanáctidílné skládanky vznikl už v listopadu 2019 ve studiu Shangri-La producenta Ricka Rubina. 

Jako první ukázku muzikanti z desky, která vyjde 12. listopadu 2021 na labelu Columbia, představují svou verzi písně Metal Heart původně od Cat Power. Další písničky pak pochází například od Neila Younga, Boba Dylana, PJ Harvey, Charlieho Chaplina, Cat Power nebo Marka Lanegana. „Na albu není jediný umělec, který by mě nedojmul,“ prohlašuje o novince Dave Gahan. 

 

Dave Gahan & Soulsavers - Metal Heart

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zase je na co se těšit :-)
Příšerný '-)
Nejspíš neslyšel nikdy větu že v nejlepším se má přestat.
To možná platí pro Depeche M., tam jsem si to za poslední roky říkal několikrát, ty posledni desky jsou fakt nic moc, ale rozhodně ne pro Gahana jako zpěváka....
na sanctuary ani zmínka že odešel Fletch?
Na FB stránce proběhlo den po jeho odchodu rozloučení...
Country, blues nebo co ? ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.