Nová deska Noise Unit je na obzoru. Venku pak první singl.

Noise Unit - vedlejší projekt Front Line Assembly - po letech čekání konečně přichází s novou deskou. 

"Možná tomu nebudeš věřit, ale pracujeme na novém albu Noise Unit. Zapomeň na poslední desku "Voyeur", připravovaný materiál bude mnohem vyklidněnější. Děláme na něm už hezky dlouho, skoro dva roky, přesto nedokážu ještě odhadnout, jak bude výsledek nakonec znít," vyprávěl v rozhovoru pro náš portál o plánech okolo Noise Unit Bill Leeb před pražským koncertem FLA v roce 2010.

Od té doby se toho i okolo Noise Unit semlelo opravdu mnoho. Chris Peterson s Craigem Josephem Huxtablem, kteří pracovali na posledním albu projektu, a dnes tvoří dvojici Öhm, v roce 2017 v rozhovoru pro Sanctuary upřímně nevěřili, že by někdy v budoucnu mohla nová deska projektu vyjít (ZDE). Vydavatelství Artoffact records v roce 2016 přišlo alespoň s reedicí prvních pěti desek projektu. O novém materiálu Noise Unit se pak mluvilo nejvíce  souvislosti se Rhysem Fulberem. Prostě blázinec! 

Možná za to mohla koronavirová uzávěra, jisté je, že nakonec se fanoučci nejen bočních spádů Billa Leeba dočkají. Label Artoffact records dnes vypustil do světa první vlaštovku nového alba "Deviator", která se jmenuje Body Aktiv. Celá deska pak bude k dispozici v digitální podobě níže na Bandcampu vydavatelství od 25. července 2021. Na CD nebo na vinylu pak kolekce, na které najdeme i spolupráci s Raymondem Wattsem z PIG a dříve i KMFDM, vyjde 17. září 2021. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Je to venku celý!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.