Lycia na novém EP obsadila měsíční dům

Americká darkwave stálice Lycia vydala nové EPčko.

Na začátku spolupráce mezi Mikem VanPortfleetem a jeho spoluhráči s labelem Avantgarde Music stál nápad znovuvydání debutu "Ionia" na vinyl. K tomu také koncem dubna letošního roku došlo. Původně jednorázová spolupráce spolu s koronavirovou uzávěrou ale upekla ještě zajímavější plod - nové EP kvarteta!

Z původně se rýsujícího se sedmipalcového singlu A Quiet Way to Go se vyklubalo šestiskladbové EP, které obsahuje i starší elektronické nápady dvojice Fair/VanPortfleet z roku 1989 konečně dotažené do konce v naprosto nové podobě i flamenko tendence stejné dvojice z roku 1983 upravené do tradičného, snivě temného soundu. Sám předák Mike VanPortfleet bere výsledný tvar "Casa Luna EP" za logické pokračování tři roky staré desky "In Flickers" se stylisticky i tematicky pestřejším přístupem.

"Casa Luna EP" vyšlo 11. června 2021 na labelu Avantgarde Music v digitální podobě, kterou si můžete poslechnout i zakoupit níže. Šestiskladbová kolekce je k dostání také na CD nebo na vinylu, a to na stránkách vydavatelství (ZDE), nebo na jejich Bandcamp profilu (ZDE)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

"Na vynilu"? Co takhle nějakého corectora rexe s ostrými drápy, Sanctuary?
Opraveno, diky za upozorneni.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.