Blutengel lákají na nové minialbum coververzí hitu od Yazoo

Upíří poklona 80. rokům je na dohled.

Už loni v prosinci jsme Vás informovali o tom, že němečtí Blutengel chystají na polovinu února vydání alba "Fountain of Destiny", na kterém představí vlastní pohled na někdejší neónové hity (bylo to TADY). A skutečně, počínaje tímto pátkem 12. února si kolekci můžete pořídit, desítku coververzí tu doplní ještě dvě zbrusu nové autorské skladby Blutengel. Jako předkrm byla vybrána někdejší skladba dua Yazoo "Nobody's Diary", její verzi z dílny Chrise Pohla a spol. najdete níže.

O vokál se v tomto případě postarala Ulrike Goldmann. Chris Pohl k tomu říká: "Ulrike moc stála o to udělat skladbu od Heart a já jsem zase toužil po tom, aby nazpívala něco od Yazoo. A protože už jsme v minulosti s Terminal Choice předělali 'Don't Go', padla tentokrát volba na 'Nobody's Diary'. Ulli byla nadšená, protože si Alison Moyet jako zpěvačky velmi cení a musím říct, že její hlas se do skladby hodí suuuper! A když jsem jí potom řekl, že tuhle skladbu zvolíme jako první ochutnávku, byla z toho úplně na větvi."

Tady máte ještě tracklist alba, předobjednávat můžete třeba ZDE.

 

Tracklist:
1. The Wild Boys

2. Forever Young

3. Hymn

4. Down in the Park

5. Alone

6. Silent Running

7. Nobody´s Diary

8. Dr. Mabuse

9. The Sun Always Shines on TV (Blutengel Version)

10. Ship of Fools

Bonus Tracks:
11. Unsere Zeit

12. Journey to the Edge of the Night (Instrumental)

 

Blutengel - Nobody's Diary

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Blutengel-tohohle chlapíka jsem objevila uplně náhodou na youtube až v prosinci r.2014 a to písní Asche zu Asche.Od té doby jsem jeho největší fanynka.Mám všechny jeho alba.Jeho nejlepší song je jednoznačně Resuction of the Light.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.