Placebo Effect dotahuje k vydání první album po 25 letech!

To, co se v rozhovoru před dvěma roky ZDE zdálo jako zbožné přání, se u Placebo Effect dnes stává skutečností. Její návratové album se stává pomalu skutečností.

Před pár Placebo Effect zavěsili na svůj FB profil toto oznámení: "Video trailery v posledních týdnech již naznačily, že se chystá něco, co jsme ani my už nečekali. Je to pravda, nové album vydáme 25 let po poslední desce. Album se bude jmenovat "Shattered Souls", bude obsahovat 15 skladeb a bude mít stopáž 56 minut. Název alba je samozřejmě narážkou na nikdy nevydané album "Shatter". Důsledkem toho je fakt, že album "Shattered Souls" bude obsahovat i tracky, které byly určeny pro "Shatter". Pozorní návštěvníci koncertu už budou znát některé ukázky, další skladby vznikly teprve ve studiu. Abum smíchal a zmasteroval Arnte von Pyrroline, grafickou práci na novince odvedla Anju.

Album plánujeme vydat primárně na CD. Vedle toho je plánována limitovaná edice na kazetě. O vydání vinylu se rozhodne později. Album jsme si produkovali sami a vydáme si ho ve vlastní režii. Nechceme podléhat jakýmkoliv omezením. Chceme zůstat na 100 % indie. Už několikrát jsme oznámili datum vydání - poprvé již v březnu 2018 - a ty vždy plotekly mezi prsty bez jakéhokoliv komentáře. Z toho titulu datum vydání proto nebudeme oznamovat dokud nebudeme mít CD s dispozici. Vzhledem k tomu, že album je aktuálně v lisovně, na finální oznámení nebudeme čekat dlouho. Jakmile budou CD k dispozici, dozvíte se více o možnostech objednání, ceně atd.!" K tomu není co dodat.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

V říjnu https://www.facebook.com/watch/?v=1617916828380762
26.10.2020 - https://www.facebook.com/PlaceboEffect.official/posts/10157774430457014
Vydáno https://www.facebook.com/PlaceboEffect.official/posts/10157796883442014
Slyšel to již někdo? Jsem na to moc zvědav :-) Dnes jsem psal PE kolik by stalo zaslat CD do ČR...každopádně tohle CD musím mít doma :-)
Některý nový věci už hráli na koncertech v posledních době (Nothing To Cry, Christal White Snow).
Diky za info. Ja je videl naposledy nazivo v roce 1993 :-) na youtube apod. jsem nekoukal. Kazdopadne CD stoji 15 € + postovne 5 € do Čech...CD bude asi mozne zakoupit jen primo u Placebo E., jinde v shopech jsem na něj nenarazil...
https://www.youtube.com/watch?v=AGUX5BUiB0I Doufal jsem, že ho koupím na koncertě :-(
Už je i na Bandcampu https://placeboeffect-official.bandcamp.com/album/shattered-souls

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.