KONCERT NITZER EBB PŘESOUVÁME NA LISTOPAD

Vzhledem k současné situaci bylo jasné, že velká část původně plánovaných jarních akcí bude přesunuta nebo úplně zrušena.

Dnes se konečně podařilo vyjednat náhradní termín pro koncert Nitzer Ebb, kteří měli původně vystoupit 3. dubna v pražské Meet Factory.

Novým termínem koncertu britských EBM klasiků je neděle 15. listopadu, místem konání zůstává Meet Factory. Vstupenky zakoupené na původní termín samozřejmě zůstávají v platnosti, předprodej na nový termín dnešním dnem opět pokračuje jak u Goout, tak i na pokladně Meet Factory. Ti, kterým listopadové datum nevyhovuje, mohou u předprodejců vstupenky vrátit.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ahoj, dnes mi přišel mail z Goout, kde se jako nové datum uvádí 16.11.2020: Po 16. 11. 2020 20:00 Nitzer Ebb + support: Tábor radosti Tak jak to je správně?
Ahoj, správné datum je 15.11.2020. Termín, který uvádí Goout byl původně také ve hře, ale pravděpodobně si neaktualizovali finální informace. Omlouváme se za ně.
Zdarec, uvádíte: "Ti, kterým listopadové datum nevyhovuje, mohou u předprodejců vstupenky vrátit." Kontaktoval jsem GoOut s žádostí o vrácení dvou vstupenek z uvedeného důvodu a odmítli mne obsloužit s tím, že to nelze a že vyšší moc a že vstupenky zůstávají v platnosti. Po mém druhém mailu přestali komunikovat úplně. Můžete tedy potvrdit nebo vyvrátit možnost vrácení vstupenek u předprodejců a jak na to? Díky!
Dobrý den, mě se stalo to samé, že mám brát ohled na organizátora. Nemělo by to být obráceně když mě termín nevyhovuje ?. Je na diskuzi co je a není vyšší moc.
Jetště že sem stihl dát stopku nákupů vstupenek.To jsem přesně čekal,že budou problémy. Za další,Listopad a jiné podzimní i zimní měsíce nemusí být spása.Pokud se podaří vir eliminovat,může se klidně vrátit a třeba i jyný.Už se mluví i podzimním novém kmeni viru. Od ted raději budu vstupenky kupovat tak týden před akcí i za cenu vyprodání.Ted si kupovat vstupenky v předprodeji je velký risk,viz vir a jak píší Tom a cASE.
Měli jsme za to, že se změnou termínu automaticky GoOut.cz umožní vracet fanouškům vstupenky. Nestalo se tak, a tak je o to teď prosíme mailem. Věříme, že v pondělí se situace změní a už bude možné vstupenky vracet.
Bohužel na stránkách GoOutu mají vlastní pravidla vrácení vstupenek a ve zkratce to je že lístky vrátí pouze v případě že se koncert zruší úplně! Když se najde jiný termín nebo je koncert pouze odložen vstupenky nevrací.. Nevím zda je to obvyklý způsob ale GoOut by si měl uvědomit že v tomhle průseru jsme všichni a ne jen on..
Obávám se že Kokot či Goout si to uvědomuje velice dobře.V krizi si nejspíš prachy nechá aby měl co nejmenší ztráty a nejen určitě on. Ano,můžem to nazvat zlodějinou,ale tak to je.
Podle GoOut.cz by měly vstupenky jít vrátit. Jaká je vaše zkušenost?
Ahoj, právě mi přišlo storno info od GoOut, že mý vstupenky byly zrušený a platba se mi vrací před PayU. Díky moc za prošťouchnutí Pavle. Na koncert na podzim rád půjdu, pokud se mi to nebude s ničím krýt, ale je to hrozně daleko a kdoví co do tý doby bude... Doufám, že budou moci proběhnout i Cat Rapes Dog, tam se taky chystám...
Zde je vidět že pořadatel je solidní a dělá to srdcem. Jsou ale jiní pořadeté pro které to je pouhý bussines a komunikace s něma je obtížná či spíše nereálná.
Dobrý den, děkuji za pomoc. Vše proběhlo jak píše cASE .
Mam 4 listky a pravdepodobne na NEP nepojdem, nevyhovujuci termin. Goout tri dni ziadny feedback...
Ciao Jozef - dneska jsem dával echo do GoOut, vrátí Ti peníze.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.