Nový singl Blutengel je venku, mrkněte na klip

Druhá ochutnávka z chystané řadovky útočí na posluchače.

Německá stálice Blutengel vydá v únoru novou desku "Un:Gott", které předcházel před časem už první singl "Surrender to the Darkness" (psali jsme). Druhý singl "Vampire", který byl ohlášen na 23. listopadu, je už taky venku, včetně fyzické podoby na CD a limitovaných vinylech. Song se dočkal i videoklipu, kterým se můžete pokochat hned:

Blutengel - Vampire

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Blutengel jak jinak opět nezklamal.Vampire jednoznačně palec nahoru.Blutengel poměrně neznámí interpret a co singl to jedna pecka za druhou.A o řadových písních na albech ani nemluvím.Song Guilty mluví za vše.Velikány světové hudby od tohohle chlapíka se máte co učit.
pomerne neznamí(ý) interpret??? to ses asi spletnul ne? oni jsou v Reichu totalni Áčko....
Tak ja bych naopak rekl, ze Vampire zklamal na plne care!! Blutengel ted mel zhruba pet let cesty vzhuru a tohle je po dlouhe dobe krok zpet. Vykradacka sama sebe, bez napadu omilaji to, co z poslednich ctyr desek zname zpameti.... uz me Ulino "to your soul" leze dost na nervy, proste mi prijde, ze by se na to meli ba chvili vysrat a ne furt hrnout system deska-tour-festaky-tour....
souhlas, klidně i nadobro
Dobře napsáno. Pokaždé, když teď od nich slyším něco nového, říkám si: "Hergot, to jsem už od někde slyšel..."
Přesně Kootcho, Vampire a i ten song předtim (název si ani nepamatuju) je totální vyhořelost.
Já sem taky trošku přidám a řekl bych sám za sebe , že Blutengel jdou pěkně dolů a první písnička a i ted druhá (z ještě nevydanýho novýho alba) jsou pěkný sračky!! Upřímně se na nový album ani moc netěším. Ale uvidíme až album bude venku.
https://www.infrarot.de/blutengel/ungott-limited-edition/9952947
Blutengel neznámý interpret jsem měl na mysli u nás.Když někomu řeknu Blutengel tak ho nikdo nezná.A že se vam nelíbí Vampíre a jeho poslední tvorba.Váš problém.Jdete si poslouchat treba zkurveného Klusa.
furt lepší Blutengel než uchylácký KRAMMSTEIN a nebo zoufalci jmenem MUSE hnus a nebo teploušsky COLDPLAY COLDŽBLEJS a o metalu ani nemluvím.MANOWAR ODVAR a nebo IRON MAIDEN ŠMEJDN ŽELEZNÍ ŠMEJDI to jsou mega sračky.
hlavni je klid :)
Mě už to ani nezklamalo, že to bude klišé mi bylo jasné už z názvu a že to hudebně nebude stát za moc z předchozích několika desek. Pořád je mi ale docela líto, že se z jejich tvorby vytratilo úplně všechno, co mě na tom bavilo, i když to vždycky bylo spíš takové moje guilty pleasure. Chvíli jsem si říkala, koho to ještě může bavit, ale jak čtu tady ty komentáře, cílovka je docela jasná :DD

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.