Peter Murphy byl vyveden z vlastního koncertu

Živelnost v ryzí podobě se předákovi Bauhaus nevyplatila.

Žánrová ikona Peter Murphy právě v těchto dnech jede se svým kumpánem Davidem J evropské tour ke čtyřicátému výročí kapely Bauhaus. Během včerejšího koncertu ve Stockholmu se během show nechal údajně natolik unést technickými problémy (prý šlo o problémy s odposlechy), že se během skladby "Stigmata Martyr" neudržel, sejmul jeden pódiový reflektor a mrštil do publika lahvemi, které měl během koncertu na pódiu k dispozici. Jeden z návštěvníků byl údajně zasažen přímo do obličeje (čtyři stehy na hlavě), další lahev zasáhla mixážní pult. Vyteklá voda způsobila zkrat, který zapříčinil předčasné ukončení vystoupení.

Bezprostředně po ukončení koncertu byl zpěvák stále tak vytočen takovým způsobem, že se dostal do potyčky s ochrankou, která ho vyvedla z klubu a přímo na chodníku zpacifikovala. Bylo jasné, že večírek je u konce. Prohlášení organizátorů do informačního chaosu okolo incidentu mnoho jasu nevneslo, takže nad závažností incidentu se můžeme pouze dohadovat. Byla reakce ochranky přiměřená? Jde přeci stále ještě o rock'n'roll nebo ne? Jisté je, že se incidentem bude nadále zabívat švédské policie. Peter pak pokračuje v turné posledními dvěma koncerty v Řecku.

Incident Petera Murphyho po koncertu s ochrankou 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Když to budeš ty koho trefí láhev budeš taky říkat s rozbitou hlavou, že je to rock'n'roll asi ne co...? Tohle jsem prostě nepatří
Peter je můj oblíbený zpěvák a Bauhaus moje oblíbená skupina, ale pokud to takhle bylo tak dle mého názoru to Peter přehnal. Takhle by se šedesátiletý muž chovat neměl. Nehledě na to, že on už těch incidentů pod vlivem měl víc. Nevím jestli byl zásah adekvátní, ale vzhledem ke zranění člověka byl nejspíš přirozený. Pokud to tedy takhle bylo tak mě to na něm mrzí.
A nemají tak ve Stockholmu trochu jiné problémy, které policajti neřeší?
Pro mě osobně hned po D.Bowie zpěvák (hudebník), který se nerodí moc často. Prožila jsem na jeho hudbě mnoho neskutečných jízd a tak dokáži pochopit menší úlety. Láhev do publika..no je to prostě krutě neskrotnej muž. Co můžeme k tomu dodávat, nikdo z nás tam nebyl, V pohodě to asi není,ale kdyby trefil mě a přežila bych..byla by to čest nosit jeho jizvu. Toto berte s nadsázkou. Hudebníci mají prostě jiný Matrix v mozku a občas třísknou s židlí. Opět nadsázka. Zda byl zásah adekvátní..tak snad si ho P.M užil a ponaučil se..i když silně pochybuji. Byla to láhev od vína?
Poznámka návštěvníka koncertu, Rogera Karmanika, šéfa labelu Cold Meat Industry a projektu Brighter Death Now - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212935519438420&set=a.10200154658084874&type=3&eid=ARC4H--reivCQvbOh952-sbmUjd8yNjj-1sAdOqzgGs7XTuOPLZbkiPfPwq6TpJBbJe-vrCG20F6GZ9H
Odkaz, který jste použili, už možná neplatí, nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů, do kterého nepatříte :(
I was there! And loved it! ❤ The drama is created by people who should better stay home checking Facebook and not go out into real life and people. We saw the plastic water bottles flying in the air! Yes! They finished the excellent show with great intense! Peter Murphy ruled! ❤ Fake fucked up screwed news! ?
noajeto
Kdo četl knihu jeho parťáka basisty, moc dobře ví, že Péťa byl vždy trochu větší schíza než ostatní, ale snad ho ochranka nemusela pacifikovat tak, že skončil na zemi.Mezi námi, chová se docela často nebezpečně, ale co dokážou "ochranáři" - ti jen čekají, až se do někoho trefí, u nich nemůžou pracovat lidé se zdravým rozumem
Nesnupejte pernik, deti.
Perník je česká specialita německého původu, Peter žijící v Istanbulu má jistě lepší možnosti, než užívat něco od vařičů v distribuci českých taxikářů z Myslíkové ul. :-))
No, evidentne ne. :) https://www.nme.com/news/music/bauhaus-1241716
https://sanctuary.cz/7926-peter-murphy-propusten-vezeni-turne-bude - nebylo to tak žhavé. Tady jsme o tom psali.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.