Dnes vychází tribute kompilace Cabaret Voltaire

Pionýři rané industriální a experimentální elektroniky, britští Cabaret Voltaire, se dočkali pocty v podobě kompilace, na které si jejich tvorbu půjčila osmnáctka interpretů a přetvořila ji k obrazu svému. Jedná se o oslavu všeobjímajícího vlivu formace, jejichž rané dadaistické performance spolu s experimenty s technologiemi pomáhaly utvářet pozdější podobu industrialu, new wave a dokonce i moderní taneční scény.

Kolekce s názvem "Why Kill Time (When You Can Cover Cabaret Voltaire)" vychází právě dnes u Metropolis Records. Mezi kapelami, kteří se odvážili představit své verze klasického materiálu, najdeme třeba Bestial Mouths, God Module, Elegant Machinery nebo NØIR. A právě verzi skladby "Just Fascination" od posledně jmenovaných si můžete poslechnout níže. Kompletní tracklist a možnost koupě vám potom nabízí Bandcamp Metropolis Records.

NØIR - Just Fascination

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Absolutní srdcovka, jsou (byli) nade vším!!! I když ten Kirkův set před dvěma a půl rokem ve Flédě byl trochu dost o něčem jiném... Teda ne, že by to bylo špatný... ;-)
To je neuvěřitelný jaj ten čas letí.2,5 let,kdo by to řek? Vzpomínám jak uvaděčka na flédě řekla,at lidé nefotí,nebo CV ukončí produkci.To mě celkem vyděsilo.Nakonec to lidé dodrželi,nebo aspon sem neviděl nikoho že by tam fotil či natáčel.V předsálí pak hála legenda Mute D.Miler
Oprava-jak a hrála

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.