Koukněte na Antifu v podání Ministry

Odtajněny byly už i podrobnosti o nové řadovce.

Ministry oznámili na letošní podzim čtrnácté řadové album "AmeriKKKant" (víte), nakonec deska vyjde až 9. března na labelu Nuclear Blast. Na albu se podíleli i hosté, jmenovitě Burton C. Bell z Fear Factory, dřívější člen N.W.A. Arabian Prince, DJ Swamp a Lord of the Cello. Devítka nových skladeb (z nichž rovnou 3 svou délkou přesahují osm minut) vyjde i na vinylu (objednávky zde) nebo ve speciálních edicích s různými pamětihodnostmi (vybírat můžete tady). Níže najdete tracklist.

Kapela už zveřejnila i první videoklip ke skladbě "Antifa". Protestsong o aktuální politické situaci ve Spojených státech můžete sledovat pod článkem.

Tracklist "AmeriKKKant":

1. I Know Words
2. Twilight Zone
3. Victims of a Clown
4. TV5/4Chan
5. We’re Tired of It
6. Wargasm
7. Antifa
8. Game Over
9. AmeriKKKa

Ministry - Antifa

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

when natocis sracku... :)
Ukázkové video, čím antifa je. Dle slovníku na začátku fašismus znamená neteleranci a sikanu. Stačí se podívat na události v Charlotesvill, kdy skupina antifa napadla projíždějící auto, jen protože ho řídil beloch a auto pak vjelo do lidí a srazilo (jak zní politicky korektní termin) několik antifaku. Na řidiče se potom vrhli pak vsemozne i nemožné neziskovky a chteli mu zruinovat život, protože je fasista. Nebo se doporučuji podívat na vědce Kevina B. Macdonald, kterého naše jak se sama definuje v klipu jakozto organizace bez lokálních autorit a svobodná napadla na půdě university. To samé i Millo Yiannopoulos. Antifu z velké části tvoří nevychovana rozmazlena děcka, ktere nemaji vyvinutou pohlavni identitu a z důvodu ze na ne rodiče nemají čas tráví život na ulici a bojem proti "fašismu" což je pro ne úplně vsechno. Zkratka rasismus znamená protibelossky. Na klipu nevidim nic obdivuhodneho a nevim, proc ho Sanctuary sdili. Preji ctenarum hodne red pill.
Píšeme o tom, co žánrově spadá do našeho ranku. A Ministry tam spadají Nic víc, nic míň.
Ukázkovej komentář toho, že nevíš o čem jsou a vždycky byli Ministry.
Tvoje pseudo-propaganda bokem, to fakt nevis, proc se tu pise o Ministry? Jakoze, o jedny z nejdulezitejsich kapel moderniho industrialu? Na strance, ktera se mimo jiny zabyva industrialem? Sorry, ale to si musis delat srandu, ne? Jenom kvuli tomu, ze nesouhlasis s neci politikou neznamena, ze to neni relevantni.
Ministry osobně považují za punk s industrialnimi vlivy. A to i textove, kdy image rebelu vymenily za pokryteckou politicky korektni tvar. Industrial typu Throbbing Gristle to není. Toliko k žánru. Pseudo propaganda bokem? Napiš mi kde se v mém textu vyskytuje nějaká lež a uznam svou chybu.
lež? lež možná ne, jen projev absolutní neznalosti Antifa, ale třeba tomu vážně věříš, protože ses o ní dozvěděl letos (možná loni)
To si nemyslím, činnost ceske AFA sledují již několik let a je třeba říci, ze je umirnenejsi verzi AFA třeba německé nebo americke. Od CSAF mám i nejake publikace. O této tematice neco vim. To Pavel Jelínka, děkuji za racionálně napsaný komentář i když s nim nesouhlasím. Dal byste sem i industrial propagujici nasilnickou organizaci Blood a Honor? Ve státě New Jersey je AFA zařazena na seznamu teroristických organizací. AFA uz dlouhodobě není proti fašismu, ale prakticky proti všem lidem, co s ni nesouhlasí.
To jsem rad, ze to tak hezky monitorujes. Az tu zas bude podle tebe politicky nevhodnej clanek dej vedet, jo? Diky!
.. je vidět, že jsi skutečně v obraze, když zaměňuješ AFA s Antifa.. ;)
myslim ze to E.X. zbytecne hrostis.. :) me to taky prijde jako blitka ale neni nutny to nejak extra rozebirat ne?
V pohodě. :D Co jsem k tomu chtěl říci, jsem řekl.
To zas Antifa-Piráti budou mít z toho vánoce a určiě to pojmou za svou hymnu.
https://youtu.be/jPv50a5Y7jg Co myslite, video ma uz větší zhlédnutí než Antifa. Stylem bych kapelu označil jako post black metal. Objeví se také v novinkách? Přeji spoustu nových zajímavých hudebních objevů.
Tahle píseň hudebním stylem nezapadá na naši stránku, takže se kapela u nás s největší pravděpodobností neobjeví.
Moc nechápu celou tuhle diskusi okolo Antify a Ministry. Sanctuary.cz je za celou dobu svého působení striktně apolitické a ať už se na domácí nebo zahraniční scéně dělo nebo děje cokoliv, přenecháváme to jiným médiím. Náš zájem je zaměřen čistě na 'tu naši' hudební subkulturu a věci s ní související. Stačí to jako vysvětlení?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.