Páté Prague Gothic Treffen přichází

pgt5poster_sV sobotu 14. srpna 2010 proběhne již pátý ročník největšího setkání příznivců gotické subkultury Prague Gothic Treffen. Smíchovský klub Gox na dvou stagích přivítá DJe z různých koutů celého světa, party bude předcházet gothic picnic v nedalekém parku Sacré Coeur.




 

I v letošním roce svoláváme všechny goths, EBMkáře, deathrockery, industrialisty a ostatní freaks na tradiční Prague Gothic Treffen! Půlkulaté jubileum této akce oslavíme v sobotu 14.srpna ve smíchovském klubu Gox. Po kladně přijatém "UNITE!" modelu z loňského roku jsme se rozhodli i tentokrát pro dvě DJ stage, na kterých uvidíme a uslyšíme řadu zajímavých hostů z ČR i zahraničí. Věříme, že výběr DJs bude ještě lákavější než loni a samozřejmě chystáme i další doprovodný program plus několik překvapení. Akci bude i letos předcházet gothic picnic v parku nedaleko místa konání.

Pátý ročník PGT začne již v odpoledních hodinách (16:00) gothic picnicem v překrásném prostředí parku Sacré Coeur. Odtud se okolo sedmé večerní naše aktivity přesunou do nedalekého smíchovského klubu GOX (dříve RC Bunkr), kde pro vás máme i tentokrát připravena dvě tematicky odlišná pódia, na kterých se pokusíme žánrově oslovit co nejširší spektrum příznivců scény.

Z potvrzených DJů se můžete těšit na dva vystupující z Polska, DJe Woodrafa a DJane Hatshepsut, dlouholeté členy portálu Bat-cave.pl a aktivní činitele za akcemi Return To The Batcave, kteří přijedou představit své postpunk/gothabilly/deathrockové sety. Zaručeně nejdál to k nám má ze své domoviny australský DJ Boxer, který se během vyhrazeného času pokusí obsáhnout kompletní žánrové spektrum scény. Běloruskou scénu přijede reprezentovat DJ Knüppel aus dem Sack, od něhož můžete očekávat set experimentální elektroniky s přesahy k industrialu a noise. Sedmnáct let v pražském Radiu 1 a dlouholetá účast v sestavě (Deep) Decline, asi nejpodstatnějšího českého revivalu (nejen) The Cure - taková je vizitka dalšího vystupujícího, DJ Jerryho Žáka. Jeho set bude oscilovat mezi kytarami a electrem převážně z 80.let. Na zlatá léta elektronické hudby dá vzpomenout speciální set Josefa Sedloně, legendy české alternativní scény a dlouholetého moderátora pražského Radia 1. Po dlouhé době se Praha znovu dočká setu DJe Tranzistora, někdejší hybné páky proslavených See You In Hell parties, dnes člena Depressive Disorder. Ze Slovenska k nám zamíří osvědčený DJ Šony, nedílná součást slovenského uskupení Batcave.sk a častý účinkující bratislavské Batcave Party, který představí vinylový set především kytarového oldschoolu. Těšit se můžete i na vystoupení oblíbeného pražského DJe Fakíra, z Brna přiveze klubové elektronické nářezy DJ Sickness.


PGT_mapa001


Vstupenky v ceně 99,- Kč budou k dostání pouze na místě a již tradičně budou zároveň lístkem do tomboly. Ten vám může zajistit např. volný vstup na čtvrtou Night Side, sedmé pokračování Black Faith Party, Sanctuary Halloween, společný koncert XIII.století a The House of Usher a řadu dalších cen.

Seznam vystupujících DJs letošního Prague Gothic Treffen:

  • DJ Josef Sedloň (Radio 1 - CZ) - electro, EBM
  • DJ Woodraf (Return to the Batcave, Bat-cave.pl - PL) - batcave, cold wave, deathrock, post punk, gothic
  • DJ Jerry Žák - (80's Party, Radio 1 - CZ) - 80's, electro, gothic
  • DJane Hatshepsut (Bat-cave.pl - PL) - deathrock, post-punk, wave, gothicpunk
  • DJ Boxer (Sin - AUS) - gothic, post punk
  • DJ Knüppel aus dem Sack (BY) - EBM, industrial, experimental, noise
  • DJ Šony (Batcave Party, batcave.sk - SK) - batcave, new wave, gothic, post punk, deathrock
  • DJ Tranzistor (Depressive Disorder, No Name Desire - CZ) - EBM, electro
  • DJ Fakír (ghostCafé.cz - CZ) - gothic, post punk, batcave
  • DJ Sickness (CZ) - harsh electro, aggrotech, EBM, electro, industrial


Rozpis časů jednotlivých DJs najdete na akci u vstupu a na dalších viditelných místech. Těšíme se na vás v sobotu na viděnou!

Prague Gothic Treffen 5
14. srpna 2010 (16:00 picnic / 19:00 DJ party)
Praha, park Sacré Coeur / klub Gox (Nádražní 76)
Vstup: 99,- Kč na místě


pgt5poster

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

My chceme Samgarruv psychobilly set! :)
DJ Samgarr chybí :cry:
Dj Samgarr rulezz :D Vsak si ho jeste uzijete, ale ani na PGT jiste nejaky to psychobilly nebude chybet...sami za nej budeme atakovat DJe a snad i juchat pod podiem 8) Na videnou jiz pozitri! ..jdu strihat netopejry..
Jak pise Pez, Dj Samgarr se urcite objevi na nektery z dalsich party, kazdopadne diky za podporu;)
jee,no vzhledem k tomu ze jsem sakra dlouho nikde nebyl tak premyslim vazne ze bych si tam zitra zasel...goth sice nejsem ale dejme tomu ze jsem sympatizant :) nikoho tam nejspise nebudu znat,tak kdyztak budu asi v triku kreator s kratkym vojenskym cirkem na palici :)
Sharpart: Vitame vsechny prichozi, i ty co nespadaji do kolonky vytvorene dle clanku v tiskovine Prahy 5 "temný gothik" :lol:
Oprava mapky: V původní verzi jsme uvedli, že vstup do parku Sacré Coueur se nachází ve 2. patře obchodního centra Nový Smíchov - Včera jsem to byl po delším čase ověřit a stačí vyjet do 1. patra, tam je EXIT Park Sacré Coueur dobře vyznačený ;) Jinak se tam nic nezměnilo, je to stejně pěkný parčík s famózním výhledem na Prahu a nedaleký WC či Tesco u pikniku rozhodně taky přijdou vhod 8)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.