Castle Party 2009

 

Castle Party 2009Do pravidelné polské Castle Party sice zbývá ještě téměř půl roku, ale vzhledem k množícím se dotazům jsme se rozhodli se na tuto akci podívat s předstihem.






Těm, kteří se o gotické hudební sešlosti jen trochu zajímají, bychom Castle Party asi představovali zbytečně. Několikadenní večírek v podhradí polského hradu Bolkow totiž platí již po dobu patnácti let za největší gothic fest ve střední a východní Evropě. I proto jsme rádi, že je CZ Sanctuary již druhým rokem jedním z partnerů akce.

Každý rok se koncem července hrad, kemp a celé městečko Bolkow se všemi kluby ponoří do temnoty, ve které se promíchávají a setkávají lidé z celé Evropy se společnou vášní pro dark a gothic scénu. Výjimkou nebude ani letošek, pro který si pořadatelé opět nachystali pestré a lákavé hudební menu, zahrnující umělce a projekty z nejrůznějších konců světa.

Ačkoliv je Bolkow vzdálen od českých hranic necelých 50 kilometrů, tvořili donedávna zástupci tuzemské komunity jenom mizivé procento návštěvníků. Díky zvolna rostoucímu zájmu, a informovanosti českých goths se však tato situace pomalu, ale jistě zlepšuje, a tak se dostaveníčko v Polsku stává pevnou součástí festivalových aktivit čím dál většího počtu Čechů. I letos budeme tento rozvoj aktivně podporovat, a to nejen formou předprodeje lístků, ale rovněž možností hromadné dopravy (model "vlakem do Trutnova - pronajatým mikrobusem až ke kempu a v pondělí zpátky"), která se nám v minulých letech osvědčila.

Všechny informace o předprodeji lístků a dopravě budou průběžně uveřejňovány na našich stránkách, takže sledujte CZ Sanctuary. A abyste měli rozhodování o účasti na Castle Party 2009 snazší, připravili si kolegové z pořadatelského teamu stručné videopředstavení interpretů, kteří letos v Bolkowě vystoupí.



Castle Party 2009 - Promo

Jmenovitě se jedná o:

Front 242 (BE)
Covenant  (SE)
Diary of Dreams (DE)
Icon of Coil (NO)

Crematory (DE)
Dreadful Shadows (DE)
Fading Colours (PL)
Artrosis (PL)
Spectra*Paris (vedlejší projekt Eleny Alice Bossi z Kirlian Camera, IT)
Deathcamp Project (PL)
Psyche (CA)
Variete (PL)
Nuniq (ex NUN, PL)
Skinny Patrini (PL)
Madre Del Vizio (IT)
Indukti (PL)
Moon Far Away (RU)
Not (PL)
Jacquy Bitch (FR)
Solar Fake (electro projekt Svena Friedricha, zpěváka Zeraphine &  Dreadful Shadows, DE)
Joy Disaster (FR)
Head-Less (DE)
Vic Anselmo (LV)
Irfan (BG)
Depressive Disorder (CZ)
Aesthetic Meat Front (performance projekt, DE)


Samozřejmostí jsou i stylové afterparty až do rána v Bolkowských klubech.



Castle Party 2009 - Promo 2

XVI.Castle Party
24. – 26. července 2009
Polsko, Bolkow (hrad a kluby)
Vstup: v přípravě

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jupí Jupí!!! :-)
:woohoo: Castle Party crew!!! Jiz po ctvrte na CP =]] ani letos nebudem chybet doufam=]
Já se taky těšim, i když nemůžu říct, že bych jel přímo na nějakou svou hudební srdcovku... těšim se na Joy Disaster, Front 242, Diary of Dreams, Dreadful Shadows + samozřejmě podpora našinců. Podle videa by mohli bejt srandovní Skinny Patrini (že by živoucí odkazy Otto Von Schiracha?), zajímavý Jacquy Bitch a klasika Deathcamp Project. Hodně se chválí i Spektra*Paris, Covenant live, Solar Fake a Irfan, tak uvidíme. Naopak Crematory a Headless, který byli v roli předskokanů VNV Nation dost hrozný, bych klidně vyškrtl z lineupu a nahradil něčím jiným. A vůbec, proč to sem píšu...? :dry: :D
Crematory jako predkapela VNV nation?? byli to "ty" crematory? :D to mi prijde jako stylovej ulet...
aha ted mi to docvkalo... no nic :whistle: :unsure:
Hehe, jo, uznávám, že jsem to nenapsal nejpřehlednějc :D
Jo Crematory, to je sila (doslova s tim zpevakem) :D Ale stejne se asi vyhrabu ze stanu a mrknu se na ne..kdyz mi bylo 15 fakt jsem na nich ujizdel, zpev je prisernej, ale hudba mi prisla docela zajimava...tak uvidime, jestli jsem nebyl jen permanentne zpitej pubertak :lol: ..jinak se priznavam, ze vetsinu neznam, jsou tam veci, ktery bych stejne jako Eze uplne vyradil (takze je proste stravime popijenim ve stanu) a jsou tam kapely, ktery bych rad objevil poradne, treba konecne Joy Disaster a ty Skinni Patrini (z videa bomba!) ...no tesim se praateleee
Jako každý rok se už moc a moc těším... :woohoo:
a nejvíc na Jacquy Bitch, Dreadfull shadows a Joy Disaster. Kapely v záhlaví ani nemusím jmenovat... Určitě to bude opět úžasně strávený čas...
Crematory jsou v pohodě,uvidíte ještě si je užijete :cheer: Viděl jsem jejich živá vystoupení společně Atrocity a Evereve a bylo to prima.Mě láká Dreadful Shadows
jo tak treba desku Illusions si pamatuju ze sem sjizdel dosti casto B) takze stara tvorba je urco dobra... ale nemam prehled co tvorej ted..
No teda...Diary of Dreams, Fading Colors, Deathcamp Project :whistle: ....to bude teda nostalgie na treti! x]] Zbytek si musim zase vyhledat, pac jako spravny loser nemam zadny prehled, ale stejne....Castle Party crew uz poctvrteee, to je neco! :P :woohoo: :woohoo: <br />[jinak jeste jsem oficialne nechvalila, takze pekne prosim: Novy design & usporadani = Luxus!Kdyz si vzpomenu na prvni vzhled a zlobasnicky a magii (teda i tehdy to byla nejlepsi dostupna stranka, ze)...fakt jste to dotahli daleko; radost podivat :!:
Ten seznam kapel je pěkně ubohej. Jediný co tam je dobrý tak jsou Joy Disaster (který uvidim v Praze), Deathcamp Project, Madre del Vizio, Jacquy Bitch. Tohle mě rozhodně zadek zvednout nedonutí. :-)) A z Crematory a Artrosis je mi na bl.tí
Me prekvapuje, jak tu vsichni zminujou ty deathcamp project :-) Ja vim, ze tenkrat pred 4 (3?) rokama to byl na polskou scenu odvaz, ale pripada mi, ze od ty doby maj porad jednu dve dobry skladby a jinak je to dost stereotypni zalezitost :-)<br />Jináááák....je to vzdycky spis o party, nez o "castle", víme? :woohoo:
Tak ja nerikala ze DP je nejaka uzasna kapela...jen ze to bude NOSTALGIE, aneb nase prvni Castle Party recycled! x]]<br /><br />A ano ano, kdo by neveril: kdyz se na CP nechce parit na koncertech....to vuuuubec neznamena ze tam neni co jineho delat^^ ;-)
diskanti se tam můžou ukázat taky ?
nooo ja urcite jedu :lol: :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.