Lebanon Hanover opět přijedou do Prahy a Bratislavy

Ve čtvrtek 15. května si můžete v Basement Baru dát mrazivé minimal synth/dark wave/postpunkové hody. A o den později je uslyšíte na bratislavské Batcave party.

 

Lebanon Hanover

 

Melancholie, láska, touha, minimalistický post-punkový sound a chladné syntetizátory – to jsou Lebanon Hanover.  Za pár let svojí existence se z neznámé dvojice stal velice populární host dark wave večírků po celém světě. Do Prahy se na Rare party vrací potřetí a opět od poslední návštěvy stihli vydat další skvělé album "Tomb For Two", sedmipalec "Gallowdance" a natočit několik klipů. Na live verze nových i těch starších skladeb se můžete podívat už ve čtvrtek 15. května od 21 hodin v Basement baru. 

Jako speciální host v Praze vystoupí německo-britská dvojice Keluar, která vás z nahrávek i živě dostane skvělým vokálem půvabné Zoé Zanias (ex-Linea Aspera) a produkcí Sida Lamara, který stojí taky za projekty Knothole a Schwefelgelb. Před i po koncertech se o hudební doprovod postarají Rare djs whydie? a soyre se svojí post-punk a new wave selekcí.

Lebanon Hanover zahrají o den později, tedy v pátek 16. května, i v bratislavském SubClubu v rámci tradiční party Batcave. Tady sice budou chybět Keluar, ale nahradí je suita DJs Saint Mark whydie? a DJanes Lilian Remains a Charlotte Gray.

 


Lebanon Hanover – Gallowdance

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.