=UKONČENO= Soutěž o lístky na ambientně industriální slavnost s Brighter Death Now a Raison d'Etre

Už za dva týdny, 5. prosince 2022, přivítáme v pražském klubu Underdogs'dvojitou švédskou návštěvu spojenou s legendárním labelem Cold Meat Industry. A vy u toho můžete být úplně zadarmo!

Roger Karmanik stojí jednak za legendárním vydavatelstvím Cold Meat Industry, které v devadesátých letech formovalo směr temné industriální hudby, ale především za projektem Brighter Death Now, jedním z nejduležitějších death industriálních jmen na scéně. Projekt Raison d’être funguje od roku 1992 (především na labelech jako Cold Meat Industry, Old Europa Cafe nebo Cyclic Law) a jeho tvorba je od počátků do současnosti špičkou v žánru industriálního ambientu. Fanouškům samozřejmě není třeba tyto dvě jména více představovat. Jejich vystoupení v Praze bude událost, na kterou milovníci dotčených žánrů čekali delší dobu.

Tohle všechno jsou pádné argumenty, abyste si termín koncertu zatrhli ve svých diářích. A pokud uspějete v naší soutěži, problém se sháněním lístků budete mít vyřešený. Stačí jen správně a včas odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí na vylosování. Do soutěže totiž vhazujeme pouze dva lupeny. A teď už ta otázka: 

Jak se jmenuje poslední dlouhohrající řadové album Brighter Death Now?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „BRIGHTER DEATH NOW" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do pondělního poledne (pondělí 28.11.2022 do 12:00), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pondělního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

 

Brighter Death Now - live in Bumazhnaya Fabrika Club, Moscow, 12.02.2022

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.