Peter Hook natruc odehraje dvě alba písní od New Order

Bývalý člen znovu oživených, letos masivně túrujících New Order chystá pomstu za vyčlenění z kolektivu. Na příští rok chystá vlastní koncerty pod stejnou hlavičkou.  

hookylmb012

"Hooky" a jeho trucování nad činy bývalých kolegů z Joy Division - téma, které si nejen britská hudební média posledních měsíců evidentně zamilovala. Nebudeme si nalhávat, že nás jejich internetové šarvátky nebaví sledovat a přidáváme další. Tentokrát Hookova rozmrzelost nad jeho vynecháním z celého reunionu legendárních elektroniků dorostla do rázných činů, když na 17. ledna do Londýna a o den později do Manchestru svolal dva koncerty s playlistem New Order.

 

Konkrétně se chystá odehrát kompletní tracklist z desek "Movement" (1981) a "Power, Corruption & Lies" (1983). Podle serveru Pitchfork.com k tomu přidá i několik singlů, včetně legendárních hitovek Ceremony", "Temptation", "Blue Monday" a "Everything's Gone Green". Na podiu ho doprovodí opět vlastní syn a zbytek členů projektu "the Light". 

Jaké právní tahanice budou koncerty následovat zatím není jasné, víme jen, že výtěžek z koncertu poputuje na zdravotní charitu  Forever Manchester.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.