Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na koncert XIII. století a Star Industry

Tři dny zbývají do prvního koncertu jihlavské legendy XIII. století v tomto roce, který se uskuteční v sobotu 16. dubna v pražském Paláci Akropolis.. A nebude to koncert ledajaký - kapela na něm premiérově představí skladby z nové desky "Intacto" (recenze zde) a zároveň tím započne oslavy 25. výročí činnosti. Ani druhý sobotní vystupující není jen do počtu - belgičtí Star Industry přijedou oslavit dvacetiletí na scéně a představí svou aktuální desku "The Renegade". Praha bude mít raritní možnost vidět jeden z jejich nemnohých koncertů.

A právě na tuto akci jsme věnovali dva volné vstupy. Získat jste je mohli zasláním správné odpovědi na soutěžní otázku. Tentokrát nás zavalila opravdová záplava mailů, navíc se žádný z nich nemýlil. Část z nich jsme ovšem opět museli vyřadit, protože nebyli dle pravidel soutěže registrováni k odběru našeho Newsletteru.

 

Vylosovanými výherci mají iniciály M.G. a F.K. Oběma zasíláme instrukce ke vstupu do klubu.

 

Správná odpověď na soutěžní otázku "Jak se jmenuje současná klávesistka XIII. století?" zněla: Katka Kameníková. Vylosovaným výhercům gratulujeme a ostatní mohou zkusit další soutěž, která odstartuje již brzy. A na viděnou v Akráči!

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.