Blíží se premiéra filmu Industrial Soundtrack for the Urban Decay

Konečně se dočkáme tři roky připravovaného dokumentu o industriální hudbě.

Jsou tomu již dlouhé tři roky, co jsme vás informovali (zde) o možnosti podpořit vznik filmu mladé francouzské režisérky Amélie Ravalec s názvem „Industrial Soundtrack for the Urban Decay“.  Jde o vůbec první dokumentární film, který se snaží vystopovat kořeny industriální hudby a tak se kromě záběrů z dnes již polorozpadlých průmyslových zón napříč Evropou a Amerikou můžete těšit na pěknou řádku zajímavých hostů, jako jsou Stefan Alt (Ant-Zen), Dirk Ivens (Klinik), Paul Jamrozy a Graham Cunnington (Test Dept), Adi Newton (Clock DVA), Boyd Rice (NON), Graeme Ravell (SPK), Stephen Malinder (Cabaret Voltaire), Chris Carter (Throbbing Gristle) a mnoho dalších, kteří vám přednesou svůj pohled na věc.

Industrial Soundtrack For The Urban Decay (trailer)

Na režii se společně s Amélií podílel také původem australský žurnalista Travis Collins. Film bude mít světovou premiéru letos 8. května v Londýně a poté bude možné jej během května a června zhlédnout na mnoha plátnech ve Spojeném království, Kanadě, USA, v Belgii a také ve Švédsku. Předpokládáme, že zároveň vyjde i na DVD.

Prozatím můžete potěšit uši sérií speciálních mixtapů, vytvořených pro tento snímek, z nichž zatím poslední sestavilo kanadské uskupení Orphx.
 


Orphx ‎– Exclusive mixtape for Industrial Soundtrack For The Urban Decay

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.