Christian Death vybírají od fanoušků na novou desku

Je libo čerstvou muziku od Valora Kanda a spol? Můžete přispět!

christiandeatpled


Baví vás směr, kterým Valor Kand řídí původně deathrockovou ikonu Christian Death po odchodu zakladatele Rozze Williamse leta páně 1985? Lahodila vašemu uchu poslední deska "American Inquisition" z roku 2007? V tom případě byste možná mohli kapele chtít přispět na výrobu nové desky!

Připravovaná novinka ponese název "The Root of All Evilution" a (nepřekvapivě) to prý bude "ta zatím vůbec nejlepší deska Christian Death" – nebo to aspoň Valor slibuje. A aby album dostalo vše, co potřebuje, obrací se kapela prostřednictvím kampaně na Pledgemusic s žádostí o pomoc na fanoušky.

Mezi odměny za příspěvek najdete jak poměrně tradiční věci (stažení alba, vinyl, podepsané texty, DJ sety obou protagonistů, nástroje a mikrofony kapely), tak kousky celkem originální (nechat se legálně oddat Valorem Kandem, nebo koncert na vlastním pohřbu). A navíc prý 5 % z vybrané částky (ať už bude jakákoliv) půjde na nevládní organizaci Freedom From Religion Foundation.

Přispívat můžete přímo na stránkách kampaně tady.

 

christiandeathpledge

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jim po tech vsech zrusenejch koncertech kvuli fetu a po tech vsech urazkach fanousku a ostatnich muzikantu od Kanda jeste nejaky fanousci zbyli? :D
Chacha, no to se teprve ukáže :D Jako zatím mají vybranejch 5 %, což taky asi o něčem trochu svědčí... :) Na druhou stranu, dali to na tak dlouho (ještě 160 dní), že je možný, že to po kouskách nasbírají... tak uvidíme...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.