FOTOREPORT: jižanští postpunkeři The City Kill i oprsená Peaches v Arše

Zatímco část naší redakce 1. října dohlížela na gothrockový večírek v Brně, alternativní frakce se oddávala elektronickému stimulu DJky Peaches, syntezérovým onaniím tria Emeralds či temným kytarám dánských The City Kill v divadle Archa. 

normal_rwsf029

V rámci první fúze aktivit Radia Wave a dlouho zaběhnutého Stimul festivalu (vloni vám přivezl například Blixu Bargelda v rámci projektu ANBB) se v sobotním odpoledni a večeru odehrála v pražském divadle plejáda opravdu vybraných koncertních vystoupení z celého světa.

Pro milovníky temných smyčců protínaných chrastivým noisem zahájila večer islandská cellistka Hildur Gudnadóttir, aby byla o hodinu později vystřídána dánským kvartetem s Ježíšem za bicími - jižanskou gotikou ovlivněnými The City Kill. V rámci večera bylo možné nasávat i explozivně gradující syntetizéry amerického tria Emeralds a v závěru zápasení s technickými problémy DJského setu electro-divoženky Peaches, která kompenzovala časovou prodlevu tanečky ve svém oprseném kostýmu i zpívánkám věnovaným skupince nadšených potetovaných dívčin pod podiem.

Fotoreport naleznete v naší galerii.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.