Finští postpunkeři Masquerade lákají novým videem na zítřejší koncert

Už jen několik hodin zbývá do pražského gothic-pogo večírku, kterým se milovníci temného punku zahřejí na nadcházející Wave Gotik Treffen. Středa večer patří uhrančivé zpěvačce Suzi Sabotage a finské delegaci z finského kytarového podzemí. Nalaďte se jejich novým videem!

 

 

Masquerade - All Things Hurt (official video)

 

Členové Masquerade se poprvé sešli v helsinském podzemí teprve před dvěma lety, když zakládající dvojice Suzi a basák Sebastian doplnili sestavu o kytaru a bicí. Pár měsíců nostalgicky experimentovali s odkazy nové vlny, brzy se s nedokonalým line-upem rozloučili a začali znovu od základů. S větší dávkou kytar a neučesaného punku. Zanedlouho už v hlavním městě Finska vyprodali hardcorepunkovou knajpu a pověst kytarovky ve stylu sedmdesátých let s neučesanou frontwoman se na scéně šířila sama. 

 

10259993 243953305794096 6224511838750602189 n 

 

Na podiu vršovického undergroundu je doprovodí brněnská gothic/new wave skvadra Dirtyclean. O frontmanovi Martinovi DeMagoria a jeho sebrance jste loni mohli slyšet hlavně díky nahrávání nové desky a dokonale záhrobnímu setu na večírku Zombie Walk. Není žádným tajemstvím, že jsme další s pozvánkou divochů z Dirtyclean do Prahy nechtěli čekat zbytečně dlouho. 

MASQUERADE (FI), DIRTYCLEAN (CZ)
4. června 2014 (start 21:00)
Praha, Basement Bar (Francouzská 76)
Vstup: 190 Kč 

FB event: www.facebook.com/events/1383306145289586/

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

I'm very pleased to find ths great site. I want to to thank yoou foor your time for this particularly <br />wonderful read!! I definitely appreciated every part of iit <br />and i also have you saved to fav to look at new information on your website.<br /><br /><br />Here is my weblog :: networks wire; [url=http://millertelcom.com]Jesenia[/url],

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.