Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Dnes se budeme věnovat hlavně gotickým kytarám – posvítíme si na skvělé nové desky Diary of Dreams a Whispers in the Shadow, které obě kapely přivezou už zítra do Prahy. A možná přijdou do studia i samotní Diary of Dreams! Už za chvíli na Radiu Wave. 

 

 

 

 

302. díl věnovaný gotické hudební subkultuře, Scény s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem, se tentkrát zaměří na nová gothicrocková alba, která natočili Whispers In The Shadows a Diary Of Dreams. Obě jsou jasnými důkazy toho, že tenhle styl má co říci i v této době. Navíc obě kapely přijedou zahrát do Prahy, takže to je druhý důvod, proč na Radiu Wave ve čtvrtek 24. dubna od desíti hodin večer uslyšíme především temně kytarovou muziku.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



Diary of Dreams - Stummkult

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.