Ministry oznámili další, prý poslední album

Ministry končí. Znovu.

 

Ministry_-_Al_2012

 

Podle informací z tábora formace bychom se v září měli dočkat desky "From Beer to Eternity", která by měla vyjít opět u vlastního labelu 13th Planet Records. Al Jourgensen ji označuje jako "poslední album Ministry" na oslavu a počest kytaristy Mikea Scacciy, který je spoluautorem tracků. Pracoval na nich údajně i v prosinci 2012, naposledy tři dny před svou smrtí.


“Mikey byl můj nejlepší přítel na světě a bez něj už to nejsou Ministry” říká Jourgensen. “Ale věděl jsem, že muzika, kterou jsme spolu nahráli v posledních týdnech jeho života, by měla být vydána na jeho počest. Takže po jeho pohřbu jsem se zamkl ve studiu a ze skladeb jsem vytvořil nejlepší a také úplně poslední album Ministry, které kdy kdo uslyší. Nemůžu a nechci to dělat dál bez Mikeyho. Takže ano, bude to poslední album Ministry."

Po smrti Scacciy Jourgensen pokračoval na práci na novém albu Ministry společně s koproducentem Sammym D'Ambruosou, dále se na něm podíleli zvukový inženýr/klávesista Aaron Havill, kytarista Sin Quirin, basák Tony Campos a živý bubeník kapely Aaron Rossi. Prozatím posledním albem zatím zůstává loňské "Relapse", označované původně také jako 'finální'. Ostatně stejně jako jeho předchůdce "The Last Sucker" z roku 2007...

 

Ministry - making of... From Beer to Eternity

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.