Postpunkery Joy/Disaster a Cabaret Grey za týden doplní i britský DJ De'Ath!

V případě nadcházejícího večírku můžeme odložit všechnu skromnost stranou - sobota 18. února slibuje asi nejvetší post-punkový moment roku. K zahraničním kapelám se totiž přidá se svým setem i návrat věhlasného DJ De'Atha.

sanctuarysilvestr006

Zatímco se francouzští průkopníci post-punk revivalu skládají do káry a míří do berlínského Slaughterhousu, první zastávky evropského turné, máme pro vás další lákadlo k návštěvě jejich pražského koncertu. Do Prahy se po loňském nadšení místní scénou vrací světovými parties zcestovalý DJ De'Ath, první DJ, který přivezl do Anglie deathrock i spoustu nyní slavných kapel.

 

Post-punkový slez roku startuje již příští sobotu 18. února ve 20.00 ve vinohradském klubu Necropolis!

 

Večírek v klubovém slezišti pražských „grufties“ odstartuje v klubu s 20. hodinou večerní a
následovat bude žánrovou afterparty v čele s britským DJ De'Athem, prvním DJem, který
přivezl do Anglie deathrock i spoustu nyní slavných kapel.
Vystupující: Joy/Disaster (FR) + Cabaret GreyVečírek ve vinohradském slezišti Necropolis odstartuje s 20. hodinou večerní a následovat bude žánrovou afterparty v čele s britským DJ De'Athem, prvním DJem, kterýpřivezl do Anglie deathrock i spoustu nyní slavných kapel.Vystupující: Joy/Disaster (FR) + Cabaret Grey

Joy/Disaster do prahy přijíždí v rámci turné k letošní desce „Sickness“, která vychází 10. února na labelu Manic Depression Records. J/D se jako jeho nová akvizice zařadili po bok současné vlny deathrock/post-punkových favoritů jako jsou The Cemetary Girlz, Jacquy Bitch či Bodysnatcher.

Předkapelou jim v Praze bude pětice Cabaret Grey, složená z vedoucích postav polskédeathrockové scény. Jednou ze zakladatelek této komunity je právě jejich zpěvačka Salomea Wrona, častá návštěvnice mezinárodních goth parties v Praze, poprvé však živě v čele své post-punkové sebranky. 

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

uz tak se tesim. supr!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.