PRVNÍ INFORMACE K ZOMBIE WALKU 2011!

Hezký krvavý den všem!
 
Už jen něco málo přes tři měsíce nás dělí od vypuknutí čtvrtého dílu zombie invaze v centru Prahy a je na čase vás začít krmit vedle čerstvého masa i novinkami k letošnímu ročníku. Letos poprvé změníme shromažďovací místo - obligátní Staroměstské náměstí nahradíme letos Kampou, vaše nedočkavé pařáty budeme očekávat poblíž Sovových mlýnů. Odtud se došouráme přes Karlův Most k Rudolfinu, kde zapózujeme přítomným fotografům a následně za hromadného vrčení zamíříme přes Staroměstské náměstí do klubu Chapeau Rouge na pěkně šťavnatou afterparty, jejíž podrobnosti prozradíme příště. Věříme, že přesun Zombie Walku na turisticky nejexponovanější část Prahy pro vás bude ještě zábavnější než kdy předtím, obzvlášť proto, že letos budete mít mnohem víc možností si cestou pochutnat na bezbranných obětech. A o to nám jde, ne?
Posbírejte končetiny a připravte se, Zombie Walk 2011 už je za dveřmi!
 
BRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAINS!!!!!!!!!

 

Více hledejte na webu www.zombiewalk.cz.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Koncetiny jsem tu ve Spanelsku nevidel, kdyz nepocitam spoustu jamonovych stehen, ale mohu zaslat (patrne praseci) mozecky, ktere tu prodavaji v supermarketu ;)
Prasečí mozeček není problém sehnat ani tady v ČR, já ovšem preferuji králičí - ty patří v mém jídelníčku k největším lahůdkám. ;)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.