17.6.10: Před Faith and the Muse zahrají Christ vs.Warhol!

Nádech exkluzivní akce získává večírek, která se uskuteční v pražském klubu Exit-Chmelnice v sobotu 6. srpna. Před headlinerem večera, americkými Faith and the Muse, se totiž představí současná supernova deathrocku, krajané Christ vs.Warhol!

Kapele před několika týdny vyšlo jejich skvělé debutové album "Dissent", přesto jejich členové nejsou na scéně žádnými nováčky. Za mikrofonem najdeme vynikající frontwoman eveghost (ex-Scarlet’s Remains a Purnama), pro kapelu je charakteristická zefektovaná kytara Stevena Jamese (ex-All Gone Dead a Scarlet's Remains / aktuálně působí v projektu Lucase Lanthiera The Deadfly Ensemble a ve Faith And The Muse), eklektické basové linky obstarává Marzia Rangel (ex-Kastle Greyskull a Scarlet's Remains / aktuálně členem The Deadfly Ensemble a Faith And The Muse) a bicí aparát Geoff Bruce (ex-Sunshine Blind a Faith And The Muse / v současnosti Anima Mundi).

První evropské vystoupení odehráli Christ vs.Warhol teprve před měsícem na festivalu Wave Gotik Treffen. Praha tak dostane přímý zásah tím nejžhavějším ze současné kalifornské deathrockové scény. Nepropásněte!

 

Christ vs.Warhol - Paper Dolls (live at WGT 2010)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nechcu rypat, ale je to "eveghost" (sic, maly "e") ne "Eve Ghost".
A ten mrkaci smajl tam nemel bejt, jak se tam sakra dostal?
Ciao, máš pravdu, opravuji, díky za upozornění. <br /><br />Nebyl jsem si jistej, tak jsem se podíval do letošního programu WGT, kde mají taky napsáno Eve Ghost ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.