9.10.09: Velvet Acid Christ hlásí návrat po třech letech

6. listopadu (nikoliv 27.října, jak uvádějí některé zdroje) vyjde u Dependent/Metropolis deska Velvet Acid Christ s názvem "The Art of Breaking Apart". Jedná se o první studiové album od roku 2006, kdy vyšlo album "Lust for Blood", na kterém Bryan Erickson spolupracoval s kytaristou Toddem Loomisem a bubeníkem Chrisem Kutzem. Podle labelu došlo u Velvet Acid Christ k velkému posunu nejen ve stylu, ale i ve stavbě písní. A tak na desce najdeme třeba akustickou kytaru, nebo nezkreslený zpěv. Zvukově je nový materiál popisován jako "směs Death In June a The Cure s elektronickými prvky".

Vedle nového alba Dependent vydává také speciální boxsetovou verzi desky "Hex Angel" z roku 2003, vydanou v limitované sérii 1.000 kopií.

 

Seznam skladeb :

  1. Tripped out
  2. Vaporized
  3. Black Rainbows
  4. Phucked up Phreak
  5. Killing a Stranger
  6. The art of breaking apart
  7. Caustic Disco
  8. Killed in Space
  9. Amnesia
  10. Faithless
  11. Silver

 

Velvet Acid Christ (VAC) je elektroindustriální skupina z coloradského Denveru. Byla založena v roce 1990, její diskografie obsahuje 12 alb. Hlavním vokalistou, hudebníkem a producentem je již od začátků kapely Bryan Erickson.

 

velvet_acid_christ

 

zdroj: Side-Line.com (Velvet Acid Christ returns with 'The Art of Breaking Apart' - first new studio album in over 3 years).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.