25.9.09: ODHALUJEME PODROBNOSTI K SANCTUARY HALLOWEEN PARTY!

Jelikož letošní Halloweenovský termín neobsadil (na rozdíl od minulých let) festival Moonlight Mayhem a toto datum si určite oslavu zaslouží, rozhodli jsme se uspořádat vlastní decentní Halloweenovskou party.

I tentokrát jsme se snažili přinést Vám něco neokoukaného a rádi přiznáváme, že se nám to povedlo. Hlavní hudební produkce večera se totiž (pro naší scénu po předlouhé době) ponese v hřejivém analogovém zvuku vinylů. Ano, čtete dobře, naši milí hosté a hlavní DJské hvězdy večera, slovenské duo MaryO (The Last Days Of Jesus) a Šony (Batcave.sk) budou opravdu vyhrávat pouze ze starých gramofonových desek, což večeru jistě přidá na výjimečnosti.
 
Těšit se ale můžete i na čerstvé tváře psychobilly DJe Abaddona 612 a obskurní Djskou dvojici Fella Lugosi & Robot Munster, kteří opouštějí svá místa ve vypolstrovaných celách pouze jednou za rok.
 
Samozřejmostí  bude stylová výzdoba a pro CzS večírky dnes již klasické projekce, protentokrát těsně spjaté s řádně Halloweenovou tématikou. V sobotu 31.října 2009 vás tedy v pražském klubu XT3 čekají umrlci, pavučiny, chuchvalce mlhy, dýňový kompot a hlavně skvělá hudební potrava s nezaměnitelným zvukem vinylových desek pro opravdové fajnšmekry.
 
Vstupné na akci je 80,- Kč, návštěvníci v halloweenovském úboru dostanou navíc malý dárek.

 

Sanctuary_Halloween

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jaaaaj, tady na tuhle party, se hodne moc tesim =]
No huraaa! Tohle vypada na jeden z nejlepsich halloweenu...a to se poprve budu nachazet na vychode :cheer:
Já když řeknu, že přijdu, tak to zas nikdo nebude brát vážně, ale tak už jsem si dořešila všechny ty věci, co mě teď rok a půl držely doma, tak třeba to konečně vyjde.
Lyrel: Jakej lepsi termin si taky vybrat pro zmrtvychvstani???! :D Doufame, ze ti to klapne a natesenou ;-)
Lyr: no a ja jsem treba takovy ignorant, ze vubec netusim proc bys chodit nemela...a tudiz ti fandim s doresovanim cehokoliv bylo potreba...a beru te za slovo. Tak a ted uz holka musis prijit ;-) :P
jede nekdo z brna?jsem sama,nikoho neznam ..

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.