25 let Corvus Corax: výroční turné a rozloučení

Zajímá vás, jak oslaví němečtí dudáci čtvrtstoletí na scéně?

 

corvus corax 2014

 

Dle předpokladů se Corvus Corax vydají na turné, aby dvěapůl dekády fungování oslavili společně s fanoušky. Zároveň ovšem dojde k loučení, neboť kapelu opouští Venustus Oleriasticus ("Wim"), která kapelu v roce 1989 společně s Castusem Rabensangem zakládal.

Kapela k tomu říká: "Wim opouští kapelu z vlastní vůle a jako náš přítel, protože se rozhodl naplno věnovat své druhé vášni, kterou je výroba hudebních nástrojů. Byl to právě on, kdo vyrobil pro kapelu tolik typické dudy, které se staly nedílnou součástí našeho charakteristického soundu. Už dlouho si přál vyrábět nástroje pro další hudebníky, ale je to intenzivní a náročná práce, která vyžaduje plnou pozornost.

Bude nám samozřejmě chybět na pódiu, ve studiu i v tourbusu. Děkujeme za to množství krásných a mnohdy bláznivých chvil, které jsme společně zažili a radujeme se společně s ním z toho, co ho čeká v budoucnosti. Výroční turné absolvujeme samozřejmě ještě společně a doufáme, že si najdete čas, abyste u jeho poslední šňůry byli také!"

 

Turné začíná již tento pátek 19. prosince a provede Corvus Corax celkem 17 městy po Německu, Rakousku a Švýcarsku. Vstupenky v hodnotě 22,70 € seženete v předprodeji TADY.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.