Žižkov ovládnou ženy za DJ pultem

DJane_night_ilustrV sobotu 24. září se nedaleko stanice Lipanská otevře všem milovníkům goth-friendly zábavy nový velkoobchod. Lahůdkové zboží zde do žánrových regálů bude skládat čtveřice těch nejsličnějších DJek, jaké tuzemská scéna na jednom místě zároveň ještě nezažila. Poslední zářijový víkend totiž ovládne naprosto unikátní edice pravidelného mejdanu Saturday Night Freezer s podtitulem "DJane Night".

 

 

 

Ženy za DJ pultem

 

Jak jste si jistě stačili všimnout, jako každým rokem, i letošní září je solidně nadupané akcemi - jednou lepší než druhou (hurá, vždyť ještě před pár lety jsme plakali po jejich zoufalém nedostatku). A ani my nechceme vypadnout ze zářiového trendu a nachystali jsme další speciální edici Saturday Night Freezer párty (domácky jí říkáme prostě Freezer). Tentokrát skutečně uslyšíte to nejkrásnější z domácí dark scény. Za pult se totiž postaví něžnější polovička lidstva, hrát budou tentokrát pouze dámy.

Čtyři půvabné DJanes budou zcela v duchu akce servírovat pecky z široké škály stylů - hrát se bude od nejstarších řízných kytar po nejfuturističtější harsh, takže se můžete kochat jak vizuálně, tak sluchově. A aby toho nebylo málo, je tento Freezer výjimečný ještě jedním způsobem. Je to totiž poslední Freezer, který se koná v klubu Základna. Rozhodli jsme se, že přesídlíme do jiného music klubu, do jakého, se dozvíte již brzy v upoutávce na další edici...Tento víkend tedy bude velkou rozlučkou s naší malou žižkovskou punkovou hospůdkou a pro nás osobně to bude párty plná dojetí. Vždyť už je to sedm měsíců , co Freezer funguje. Zároveň ale věříme, že změnou klubu se jen vylepší!

 

K poslechu a tanci vám budou o sobotním večeru hrát - číratá DJane Lyrel prověřená pravidelnou účastí a organizací party, mixující odvážně vše od kvílejících pístů steam-punku až po dunivé hard electro, dále taktéž Freezerem proškolená DJane Liu Miaw, velká milovnice hudebních výstřelků Amandy Palmer, kytarových klasik melancholiků The Cure i nejrezavějšího skřípění Reznorovy zamrzlé party. Spolu s nimi přichází Dj pult odvážně převzít i zcela nové, přesto staré známé tváře scény - DJane Evesome odrostlá na tvrdé elektronice alarmujícího stroboskopu a hutnými kytarami formovaná DJane Zini, která se v chystaném setu s radostí otře i o jemnější kabaretní kousky.

 

DJane_night_na_web

 

Nezapomeňte ovšem na pravý důvod existence párty a tou je podpora netopýří stanice Nyctalus a ochrana tohoto goth zvířecího symbolu! Na minulé párty se vybral neobvykle velký obnos a my moc děkujeme všem, kteří přispěli nemocným netopýrům na bydlení, jídlo a léky. Vaší podpory si moc vážíme a stejně tak sama stanice. Pomozte i tentokrát a my Vám za odměnu budeme hrát sličně a zadarmo a budeme se dál snažit zvát zajímavé DJ hosty od nás i ze zahraničí.

 

sfp2035



Název akce: Starday Night Freezer párty
Datum konání:
Místo: Klub Základna, Lipanská ul., Praha 3
Vstup: Zdarma!!!
Edice: DJane night

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

boha jeho čím jsem si to zasloužila :-D ale jo, -každý freezer plánujeme, co si vezmeme na sebe a tentokrát-co všechno si na sebe nevezmeme:-))))
Oprava ročníku: Rozhodování mezi tím, jestli je to sedmé nebo osmé pokračování dalo vzniknout nevědomky i týhle urban fámě :) ....tak i tak - koukejte dovalit, sobota bude v historii scény opravdu průlomová záležitost!
Bylo to fajn. Zazneli veci ktery nikdo nehraje. Nekdy klido zopaknout 8)
já si taky myslím, že to byla hustá dámská jízda:-)
Kocky se opravdu predvedli, bylo to prijemne komorne :)<br /><br />In ICE we trust!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.