Postapokalyptická Party v protiatomovém krytu podruhé

Postapo Party 2

 

Jak se asi baví lidé přeživší nukleární katastrofu, která vymazala většinu lidské populace z povrchu zemského? Tuto otázku si před rokem položili nadšenci ze Skon teamu a Sanctuary CZ a rozhodli se uspořádat party pro všechny milovníky postapokalyptické tématiky, syrového industrialu a doslovně undergroundové klubové atmosféry. Ve čtvrtek 19. března vault Parukářka znovu ožije tvrdou elektronikou a projekcemi.
 

 

 


Již podruhé se otevřou ocelová vrata žižkovského bunkru a pozvou do svých útrob všechny, kteří jsou ochotní na sebe nechat dýchnout tísnivou atmosféru podzemních prostor civilní obrany v kombinaci s DJským setem Samgarra a Paesanta. Opět se můžete těšit jak na progresivní hluk zuřící války, tak mrtvolný darkambientní klid vyprahlé pustiny, či ponurou oslavu života lomozící chladnými tanečními beaty robotických profesorů. Pozvání DJské dvojice tentokráte přijal i speciální host, který přiloží kybernetickou paži k dílu zkázy svým prudce infekčním setem. Není jím nikdo jiný, než nukleárními zefýry ošlehaný EBM harcovník Were, vůdce autonomní enklávy No Name Desire.

Stranou opět nezůstane ani vizuální stránka věci, zahrnující projekce s dobrými radami pro přežití jaderné katastrofy, poctivou propagandu padesátých let minulého tisíciletí, či nekompromisní visuální postapokalyptický teror. Jelikož jsou si pořadatelé tohoto podivného setkání vědomi možných rizik, kterými mohou nechránění jedinci ohrozit zdraví a životy ostatních, rozhodli se zvýhodnit ty, kteří zvolí bezpečný a vhodný oblek do radioaktivní pustiny. Tito zodpovědní jedinci pak mají vstup na party za symbolických 20,- Kč (inspiraci pro postapokalyptické kostýmy hledejte například ve fotoreportu z minulého ročníku). Nezlevněné, standardní vstupné činí 50,- Kč.

 

 

 


Přijďte se ponořit do postapokalyptického světa hrash electro/industrial/progressive noise party padesát metrů pod zemí!

Postapo Party Vol. 2
19. března 2009 (20:00)
Praha, bunkr Parukářka (vrch Svatého Kříže)
Vstup: 20,- Kč kostým / 50,- Kč

 

Postapo Party 2

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Yahooooo...a ten plakat kope =]
Co je to sakra za termín ve čtvrtek??<br />Taková lákavá akce a vy to počádáte ve čtvrtek??
Barny: Museli jsme s akci cekat kvuli kompletnosti teamu az doted a tenhle tyden byl nejvhodnejsim terminem - zaroven ale (viz vyse) se v sobotu presouvame na DDD do Brna, takze by jsme se nestacili zmatorit a jeli 2dny v kuse....tedy stejne jako minulej rocnik-na Postapo se ukaze, kdo je srdcar a prijde zaparit i v tejdnu :lol:
Nebo kdo v tejdnu prostě může...
Pratele kamaradi atomoveho ruchu, zda se, ze mame tentokrat na Postapo spousta malych vylepseni nez tomu bylo minule - takze jeslti bude vse v poradku ze strany klubu, mate se vazne na co tesit ;-) ctvrtek nectvrtek, tahle party za maly patecni hrich bude stat :woohoo:
Ještě přidávám odkaz na stránky
Minulá postapo byla skvělá a navíc bylo dobré, že se konala v týdnu, ono tam alespoň přijde míň lidí a nebude to jen maškarní chlastačka.. moc se na vás klucí těšim a připravte nějaké pěkně drsné sety a konečně si pořádně zatancujeme :D jdu si pulírovat plynovou masku
mame nejaky ztraty nalezy? chybi mi tyrkys sala...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.