Decline zítra pokřtí své nové album "Circle Of Dust"

Domácí pětice dotáhla vydání nové desky do zdárného konce.

Po vydání EP "Reborn" se spekulovalo u kvinteta Decline o brzkém vydání dlouhrajícího pokračovatele. Před osmi roky se hovořilo o desce, která bude mít název "Love, Fear and Hate". Práce na materiálu se výrazně protáhly i díky práci frontmana Luďka Fialy na projektu MikAel nebo odvážné desce "Slzy" Báry Basikové.

V rámci lednového koncertu Decline spolu s Empathy Test kapela představila hned pětici nových nahrávek, z nichž některé nenápadně vypustila na svůj YouTube profil už před koncem loňského roku. Pětice, kterou vedle Luďka tvoří aktuálně  původní bubeník, dnes kytarista Víťa Bareš, bubeník Jerry Žák, klávesák Boris Vostrý a basák Čenda Bareš, syn kytaristy Víťi, ve studiu podpořila hned v několika skladbách Klára Nemravová.

Album, které nakonec dostalo název "Circle Of Dust", vyšlo v digitální podobě 5. dubna 2024 díky vydavatelství Musicraft. Zítra, tedy 24. dubna 2024, kapela album pokřtí v pražském Rock Café, kde ho nabídne posluchačům i na CD nosiči.  Více informací ke křtu ZDE.

 

Decline - Well Of Souls

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.