Ex-zpěvačka Ashbury Heights se distancuje od kolegova prohlášení

Před pár dny jsme vám na stránkách CZ Sanctuary přinesli zprávu o tom, že švédská synthpopová formace Ashbury Heights končí. Důvody jsou podle frontmana Anderse Hagströma především neshody s labelem (víc čtěte tady). Právě od tohoto prohlášení se však důrazně distancuje bývalá zpěvačka formace Kari Berg. Webzinu Side-Line poskytla toto prohlášení:

"Já, Kari Berg, někdejší zpěvačka Ashbury Heights, tímto veřejně oznamuji, že nejsem za žádných okolností součástí prohlášení, které nedávno publikoval Anders Hagström pod hlavičkou kapely ohledně neshod s vydavatelstvím Out of Line a ani nesdílím jeho osobní postoj k této situaci. O prohlášení jsem se dozvěděla až po jeho publikaci a nerada bych tedy v této otázce byla dávána do jakékoliv souvislosti s Ashbury Heights.

Děkuji všem fanouškům a lidem, kteří nás podporovali v průběhu let. V současnosti se věnuji svým vlastním hudebním projektům a kariéře modelky, rovněž bych ráda vložila svou energii i do něčeho kreativního. Budu vás informovat. S láskou Kari Berg."

 
Kari Berg

 
Zdroj: Side-Line.com (Former Ashbury Heights frontwoman distances herself from accusations ex-bandmember)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.